Glad Elming: - Nu ringer de til mig

Tv-værten er i sit helt rette element, når han i står i spidsen for TV 2s nye sportsquiz

'Sportsquizzen' går i luften i aften. (Foto: Anthon Unger)
'Sportsquizzen' går i luften i aften. (Foto: Anthon Unger)

Claus Elming er vild med sport. Og med quiz. Og ikke mindst med at lave underholdnings-tv. Så at han fra i aften står i spidsen for TV 2s nye satsning ’Sportsquizzen’, er lidt af en drøm, der går i opfyldelse for den 45-årige tv-vært.

Claus Elming afviste at føle sig som Casanova, da han besøgte Michael Meyerheim. Foto: Per Arnesen/TV2 TV Claus Elming: Jeg er ikke Casanova

- Det er fantastisk. Det er så eminent. Det her program er som skræddersyet til mig. Sport kombineret med underholdning kombineret med quiz. Så bliver det ikke mere mig, siger Claus Elming til Ekstra Bladet.

- Jeg elsker at quizze. Så det der med at skulle quizze i sport med sportsfolk i et underholdningprogram. Det er bare mig, siger den sportsglade vært, der ikke lægger lakskoene på hylden og dropper TV 2’s seermagnet, ’Vild med dans’.

Elming og Britt i fræk twist.(Foto: Mogens Flindt) TV Claus Elming og Britt Bendixen: I 100.000 kroners dans

- Nej nej! Jeg elsker jo også at lave dans. Og jeg er tilbage i programmet i efteråret. Det er allerede bestemt, siger Claus Elming, der føler sig voldsomt privilegeret over at få lov til at lave alt det, han bedst kan lide.  

- Jeg er da så taknemmelig! Før i tiden skulle jeg til casting på et job. Nu ringer de efter mig. Ved 'Pengene på bordet' var det første gang, at de ringede og spurgte, om jeg ville have et værtsjob. Og nu igen her til ’Sportsquizzen’.  Det er virkelig fedt, siger han med et smil og fortsætter. 

Det nye værtspar Sarah Grünewald og Claus Elming. (Foto: Mogens Flindt) Film, tv & radio Vild med dans-Sarahs hemmelighed kom bag på Elming

- Tænk, at de tænker, at Elming vil være perfekt til det her job, siger Claus Elming, der med et glimt i øjet håber, at ’Sportsquizzen’ slår ’Vild med dans’ på seertal.

- Jeg regner med, at vi runder en fire til fem millioner seere, griner han.

Der er premiere på ’Sportsquizzen’ i aften på TV 2 og på TV 2 Sport klokken 21.20. Niclas Jensen og Lars Christiansen er holdkaptajner, mens Kenneth Carlsen, Peter Gade, Rikke Hørlykke og Lars Jørgensen dyster i sportsviden.

Claus Elming og de to holdkaptajner. (Foto: Anthon Unger)
Claus Elming og de to holdkaptajner. (Foto: Anthon Unger)