'Go' Morgen'-profil med i 'Vild med dans'

Dessertkokken Christel Pixi indtager dansegulvet til efteråret

Christel Pixi er klar til at trække i danseskoene. Foto: Tariq Mikkel Khan
Christel Pixi er klar til at trække i danseskoene. Foto: Tariq Mikkel Khan

Endnu en såkaldt nydanser melder sig klar under TV2's faner, når 'Vild med dans' vanen tro skydes i gang til efteråret.

Det er - til en forandring - en profil kendt fra TV2's egne programmer - nemlig dessertkokken Christel Pixi, der står for kalorietunge kagekreationer i 'Go' Morgen Danmark' i weekenden.

Derudover deltog hun for nyligt i 'Over Atlanten' på Kanal 5, hvor hun i selskab med en række kendte danskere krydsede Atlanterhavet i en båd.

Hun glæder sig som forventet til at trække i danseskoene.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver bare SÅ sjovt, siger hun til TV2.

- Jeg er dj ved siden af, så musikalsk er jeg ret godt med. At lytte til rytmer er jo lidt mit job, og jeg elsker at danse, også alene derhjemme. Men det er jo en helt anden side af musikken, jeg skal til at bruge her, hvilket jeg synes er vildt fedt, tilføjer hun.

'Vild med dans'-vinder jubler

Skilt i maj
Christel Pixi dannede indtil for nyligt par med musikeren Pato Sibenhaar, men efter 11 år som kærester - heraf syv som ægtefolk - meddelte parret i foråret, at de var gået hvert til sit. De har sønnen Benny sammen.

'Vi har haft det bedste liv sammen, det bedste man kan forestille sig, og når vi siger farvel, så er det som kære venner, der har set uanede glæder sammen og for altid vil være uadskillelige igennem vores dreng', skrev Siebenhaar i et opslag på Facebook.

Christel Pixi skal konkurrere mod en anden kok - nemlig ejer af Guldkroen Umut Sakarya. Derudover her skuespiller Neel Rønholt, bokser Mikkel Kessler, bordtennisspiller Michael Maze, iværksætter Birgit Aaby, model Oscar Bjerrehuus og sangerinde Coco O. afslører som deltagere i dette års udgave af 'Vild med dans'.

Hvem skal afløse Britt Bendixen?