Annonce:
Annonce:

Godt nyt fra Anne Linnet: Vi fortsætter

Sangerinden bebuder en opfølger på samtalebogen med Hanne-Vibeke Holst, Ritt Bjerregaard og Christine Antorini

Anne Linnet er for tiden i gang med at holde foredrag om bogen. Foto: Mogens Flindt
Anne Linnet er for tiden i gang med at holde foredrag om bogen. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I juni udkom fire stærke kvinders værk 'Livsmodig' - en samtalebog om kvindeliv, kærlighed og kunsten at leve til allersidste suk, lyder dens beskrivelse.

Benhård Hanne-Vibeke Holst efter kræft: Jeg græd aldrig

Bogen er skrevet af Hanne-Vibeke Holst, Ritt Bjerregaard, Anne Linnet og Christine Antorini, og nu bebuder sangerinden Anne Linnet endnu en af slagsen.

- Jeg er i det hele taget rigtig glad for bogen, og jeg er glad for samtalerne med mine venner i det regi. Det fortsætter. Vi kommer til at lave meget mere.

- Endnu en samtalebog?

- Ja, det vil jeg tro, fordi vi har samtaler om nogen emner, som interesserer os alle sammen, og vi har kvalificerede bud på mange problematikker i denne verden.

Fik kræft
Kort inden bogen blev udgivet fortalte forfatter Hanne-Vibeke Holst, at hun fik konstateret brystkræft, mens kvartetten arbejdede på deres litterære projekt.

Hanne-Vibeke Holst ramt af kræft

Annonce:

- Jeg fik konstateret brystkræft i december 2016 efter en almindelig mammografi-screening. Jeg fik fjernet højre bryst den 24. januar, og det var lige, mens vi var ved at lave Livsmodig-bogen. Det var jo lidt af en bombe, men også meget godt i forhold til vores målgruppe, for vi er så mange i vores alder, som bliver ramt af lige præcis brystkræft, siger Hanne-Vibeke Holst til Alt for damerne.

- Ritt har en anden slags kræft, men brystkræft rammer virkelig mange i 50’erne. Og lige som alle andre havde jeg aldrig forestillet mig, at det skulle ske for mig. Men det skulle det så åbenbart, tilføjede hun overfor magasinet.

Kulørt samtale
I bogen skriver de fire kvinder om forskellige emner. Blandt andet sex, hvilket dog ikke fylder noget i Ritt Bjerregaards liv.

Ærlig Ritt Bjerregaard: 'Jeg er færdig med sex'

'Søren (Ritt Bjerregaards mand, red.) og jeg har ikke sex mere. Vi har stadig intimitet. Vi kysser altid farvel, vi ringer til hinanden hver morgen, hvis vi er væk fra hinanden, og vi nusser, men vi har ikke sex. Det er ingen af os, der har lyst til, fortæller Ritt Bjerregaard i bogen', skriver hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: