Gravide Amalie: Så meget har jeg taget på

- Det er en stor baby, siger Amalie, som til sommer bliver mor for første gang

Her kan du se interviewmed Amalie på den røde løber til torsdagens Zulu Awards

Det var en glad og veloplagt Amalie Szigethy, der torsdag aften viste sin gravide mave frem på den røde løber til Zulu Awards i Forum.

- Det går godt. Alt går, som det skal. Hun er sund og rask og sparker. Jeg vokser, som jeg skal, og det gør hun også, så det er dejligt, lød det.

Indtil videre har hun taget 13-14 kilo på under sin graviditet.

- Så jeg er meget stor - det er en stor baby. Hun sparker også. Hun har sparket siden uge 17, og jeg er i uge 24 nu.

(Foto: Jakob Jørgensen) Underholdning Medina til Zulu Awards i 'billig satan'

Navnet på plads
Amalie har fundet et navn til sin lille pige, som hun er sat til at føde den 30. juli - men navnet holder hun indtil videre for sig selv.

Amalie på den røde løber. (Foto: Jakob Jørgensen).
Amalie på den røde løber. (Foto: Jakob Jørgensen).

Den 24-årige realitystjerne har ingen kommentarer til, hvordan det går mellem hende og ekskæresten Mikkel Skelskov, der er faderen til datteren. 

Prisen skal stå ved den 29-årige skuespillers seng. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Overrasket skuespillerinde vandt Zulu-pris

- Er der en ny fyr i dit liv?

- Nej, hun fylder det hele (datteren. red.). Måske møder jeg en i fremtiden, fortalte Amalie, der snart er aktuel i et nyt TV3-program, hvor man følger hendes hverdag.

Amalie som vi kender hende på den røde løber. Nu skal hun være mor til en lille pige.(Foto: Polfoto) Danske kendte Paradise-Amalie: Mit liv er ændret for altid