Gravide Christiane stikker af

Sammen med sin lillesøster er den gravide tv-vært spontant smuttet til Sydfrankrig, hvor den står på både arbejde og franske fristelser

Her er Christiane Schaumburg-Müller på vej til Zulu Awards i starten af april. På det tidspunkt vidste offentligheden ikke, at hun var gravid.

Tidligere i maj annoncerede Christiane Schaumburg-Müller, at hun atter var sammen med L.O.C. efter skilsmissen sidste sommer.

Parret startede som venner, blev forlovet, brød med hinanden, giftede sig, blev skilt og venter nu en lille dreng i sensommeren efter genforeningen.

Den spirende babybule er ingen hindring for den 34-årige tv-værtinde, der er smuttet spontant til Sydfrankrig med sin lillesøster for både at arbejde og nyde godt af de franske fristelser.

Christiane ved aftenens Elle Style Awards. (Foto: Jonas Olufson)  Danske kendte Sprængfarlig Christiane viser babybulen frem

- På spontan søstertur i det område, vi rejste i hver sommer som børn. Det blev så ikke telt som i gamle dage, men derimod spa og velvære, afslører Schaumburg-Müller på Instagram.

Den danske tv-darling har en bachelorgrad i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School og har tidligere boet i det sydeuropæiske land, som hun nærer stor kærlighed til.

- Dagens arbejdsplads. Synes, jeg har fundet det gode spot, skriver hun blandt andet til et billede af det naturskønne område i Aix-en-Provence, hvor hun og søsteren befinder sig.

Christiane Schaumburg-Müller luftede baby-bulen på den røde løber. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Schaumburg-Müller vil ikke giftes igen

Schaumburg-Müller er i tredje trimester af sin graviditet og ved at være højgravid og afslørede for nylig, at hun vil balancere både familie og forretning, når hun får sin søn i armene.

- Jeg tager barsel fra ChriChri, men vil stadig være der to gange om ugen. Jeg holder ikke barsel som sådan, sagde hun til BT, mens hun fortalte Ritzau Fokus, hvor lykkelig hun er over den forestående familieforøgelse.

Christiane og L.O.C.s boligudgifter bliver højere efter skilsmissen. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen). Underholdning Dyr skilsmisse: Boligbytteri kostede 1,3 mio.

- Nu føler jeg, at jeg har fundet meningen med livet, og det er at blive mor. Liam og jeg er to meget forskellige mennesker, og samtidig kan vi bare ikke undvære hinanden, sagde hun glædestrålende og fortsatte:

- Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade. Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu.

- Vi bor under samme tag, siger Christiane til HER&NU. Danske kendte Christiane og L.O.C. er flyttet sammen igen

Se Christianes billede fra Instagram HER.