Gravide Geggo: Partydagene er ovre!

Stephanie 'Geggo' Kessler, som skal føde til januar, er færdig med fest og farver

Stephanie 'Geggo' Kessler bliver mor til januar. (Foto: Henning Hjorth)
Stephanie 'Geggo' Kessler bliver mor til januar. (Foto: Henning Hjorth)

BRYGGEN (Ekstra Bladet): Det var en glad Stephanie 'Geggo' Kessler, der i juli måned fortalte, at hun venter hende og kæresten, Cengiz Salvaris', første barn.

Nyheden kom kort tid efter, at 'Geggo' var ude for en ufrivillig abort. Derfor er glæden ekstra stor hos parret, der var til scanning i går:

- Vi var til misdannelsesscanning i går, hvilket er den sidste vigtige scanning, og alt var som det skulle være, og han/hun vokser, som den skal, siger reality-stjernen, som også fortæller, at parret kender barnets køn, men at de har lavet en aftale med TV3 om først at offentliggøre det i et af de nye afsnit i den kommende sæson af 'Familien fra Bryggen, der har premiere torsdag aften.

Stephanie 'Geggo' Kessler, der er sat til den 29. januar, har aldrig været kendt for at være den, der holder sig tilbage, når det drejer sig om byture, men de dage er ovre nu, fortæller hun.

- Jeg har gået rigtig meget i byen og drukket mig meget, meget fuld, men jeg har til gengæld så også drukket mig for resten af tiden, griner hun.

Gode nyheder fra Bryggen: Geggo er gravid igen

Større lejlighed på vej
Det kommende forældrepar bor i en lille to-værelses lejlighed på Bryggen, og med den kommende tilføjelse til den lille familie er parret da også begyndt at lede efter noget større.

- Vi har været ude og kigge lidt, men der går nok lidt, for den er lidt dyr, så lige nu bliver vi boende, men når han/hun bliver større, bliver vi nødt til at flytte, så han/hun kan få et rigtigt børneværelse, fortæller parret.

Alle har nok hørt om de 'gener', der følger med en graviditet - såsom humørsvingninger og lignende, og selvom 'Geggo' selv siger, at hun har været heldig, fordi hun stort set kun har været ramt af morgenkvalme, så ser hendes kæreste Cengiz lidt anderledes på det:

- De første tre måneder var hun hardcore, men hun er faldet ned nu, hvor vi også ved, at alt er godt med den lille. Så hun er faldet til ro igen, men det glipper da engang i mellem, men det er nok ikke graviditetens skyld, griner Cengiz, der nu skal vænne sig til reality-livet.

- Folkene bag programmet er søde og rare, så det har faktisk været meget naturligt, fortæller den kommende far.

Det lykkelige reality-par bliver forældre til januar. (Foto: Henning Hjorth)
Det lykkelige reality-par bliver forældre til januar. (Foto: Henning Hjorth)
 

Geggo om ny graviditet: Alt ser godt ud denne gang!

Baby klar til 'Familien fra Bryggen'
Nu hvor ottende sæson af 'Familien fra Bryggen' går i gang, bliver parrets kommende barn nærmest født ind i reality-livet, men det mener 'Geggo' ikke, der er noget i vejen med.

- 'Familien fra Bryggen' er en del af mit liv - og nu også Cengiz' liv - så derfor er det også meget naturligt, at den lille skal være med i programmet, fortæller 'Geggo' og fortsætter:

- Og så kan folk godt tænke: 'Ej, så har dit barn ikke engang et valg selv, og det er synd', men altså du går jo også ud og døber dit barn, så de har jo heller ikke valg om, hvorvidt de vil være kristne eller ej, siger hun.

TV: Kan du se Linse som statsminister?

'Grænseoverskridende at folk rører min mave'
En rund graviditetsmave inviterer nærmest nysgerrige blikke, men det er ikke altid, at folk kun kan holde sig til at kigge, fortæller 'Geggo'.

Selvom hun kun er halvvejs i graviditeten, har hun nemlig allerede oplevet adskillige fremmede, der ikke kan holde sig fra at røre hendes runde mave.

- Det er meget grænseoverskridende. Og jeg har det altså sådan lidt, at jeg går da heller ikke over og rager på dine patter, bare fordi du har fået lavet nye bryster, og en gravid mave er da endnu mere intim, siger den kommende mor, der dog ikke fortæller de nærgående fremmede, at de ikke skal røre hendes mave:

- Jeg er ikke som min mor, jeg er alt for konfliktsky. Men nu må vi se, om jeg kan styre det, når jeg kommer længere hen og får flere hormoner i kroppen, griner hun.

Endnu en generation kommer til at medvirke i 'Familien fra Bryggen', når Geggo (højre) føder sit første barn til januar. Her står hun med sin mor Linse (venstre) og mormor Mopper (venstre). Foto: Henning Hjorth.
Endnu en generation kommer til at medvirke i 'Familien fra Bryggen', når Geggo (højre) føder sit første barn til januar. Her står hun med sin mor Linse (venstre) og mormor Mopper (venstre). Foto: Henning Hjorth.
 

Linse Kessler: Sådan bliver jeg som mormor