Annonce:
Annonce:

Grevinde Alexandras ekskæreste bekræfter utroskab: Håber på tilgivelse

Nicolai Peitersen bekræfter i en mail til Ekstra Bladet, at han har været grevinde Alexandra utro

Nicolai Peitersen. Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Nicolai Peitersen. Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Grevinde Alexandra gik for nylig fra sin kæreste gennem et par år, Nicolai Peitersen.

- Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og har derfor reageret prompte. Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, sagde hendes presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til Ekstra Bladet.

Over for ugebladet Her & Nu lød forklaringen, at Nicolai Peitersen havde været utro, og det bekræfter han nu i en mail til Ekstra Bladet.

'Jeg har været utro, hvilket jeg fortryder dybt. Jeg undskylder uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderligt og respekterer højt, og til hendes to sønner, som jeg holder ufattelig meget af,' skriver han i mailen, der fortsætter:

'De tre har været uvidende om det, og jeg er frygtelig ked af den smerte, jeg har bragt dem. Jeg håber, de vil tilgive mig,' skriver han.

Annonce:

Grevinde Alexandra, 58, og den fem år yngre Nicolai Peitersen, der er tech-iværksætter og står bag selskabet Wikifactory, bekræftede i juni 2021, at de var kærester.

Ekstra Bladet har tidligere fortalt, at både grevinde Alexandra og hendes yngste søn, Felix, begge har smidt penge i Peitersens selskab. Det er uklart, hvor meget grevinden har investeret, men Felix investerede knap en million kroner i 2021.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Helle von Wildenrath Løvgreen, der fortæller, at grevinde Alexandra ikke har noget at tilføje til sagen.

Grevinde Alexandra er igen blevet single. Foto: Anthon Unger
Grevinde Alexandra er igen blevet single. Foto: Anthon Unger

Alexandras mænd

Alexandra var fra 1995 til 2005 gift med prins Joachim.

I 2007 blev hun gift med Martin Jørgensen, som hun blev skilt fra i 2015, efter hun opdagede, at der var så meget rod i økonomien, at han efterlod en gæld på mere end fem millioner til hende. Pengene kæmper hun stadig for at få igen.

Siden fandt grevinde Alexandra sammen med den tidligere politimand Toni Lindkold. Forholdet varede kun, til hun opdagede, at han var idømt et års betinget fængsel for at have handlet med kopier af danske møbelklassikere som Arne Jacobsens Ægget og Svanen.

Efter bruddet fandt grevinden sammen med Nicolai Peitersen. Det forhold er nu slut.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der var både nøgen-aerobic, Snake og et brækket ben på årets 'Paradise'. Kom med bag kulisserne i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: