Grim overraskelse for tv-kendis - De har taget ALT!

Anni Fønsby har haft indbrud, og det er bestemt ikke småting, tyvene har taget

Foto: Ole Frederiksen
Foto: Ole Frederiksen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der ventede tv-kendissen en grim overraskelse, da hun forleden kom hjem til sit hus sammen med sin kæreste, René.

De to havde været med Renés datter på hospitalet og havde kun været afsted i halvanden time.

Alligevel havde indbrudstyve ifølge Anni Fønsby nået at endevende huset, der er beliggende i Nordsjælland, mens de var væk.

Det fortæller Anni Fønsby til Ekstra Bladet.

- Det er sket dagen inden, vi skulle flytte. Flyttekasserne var stillet frem, og vi var klar til at rykke i det nye hus. Mens vi var væk på hospitalet i ganske kort tid, var der ubudne gæster, siger hun og forsætter:

- Da vi kom hjem, kunne vi se, at ruden ind til soveværelset var smadret. Alle skuffer var åbne, og alt var revet på gulvet. Huset var fuldstændig endevendt. De havde været overalt, og de har taget alt, der bare havde en smule værdi. Kjoler, tøj, sko, Louis Vuitton- og Chanel-tasker, min Moncler-jakke. Selv mine brugte Versace-håndklæder og mit undertøj har de taget. De har stået oppe i min seng og pakket tingene ind i et lagen, som også er væk. Selv min makeuptaske med brugt makeup er væk. Også min kærestes eltandbørste og babermaskine er blevet taget, siger hun videre.

Anni forelsket: Her er hendes nye kæreste

Arvestykker væk
Anni Fønsby er dog allermest ked af, at tyvene også er sluppet afsted med en del ting, som har affektionsværdi for hende.

- Det er første gang, det er sket for mig. Jeg har været i en choktilstand lige siden. Det er virkelig ubehageligt, at der har været mennesker inde og rode i ens private ting, og tankerne er bare fløjet igennem mit hoved, lyder det fra Anni Fønsby.

- De har taget alle mine arveting. Alle mine smykker, jeg selv har designet, fra da jeg havde en smykkebutik, og arvestykker fra min afdøde mormor. Det er fuldstændig uerstatteligt, og det rammer mig meget hårdt, at de ting er væk, siger hun videre.

Dømt for rufferi: Derfor står jeg frem

Anni Fønsby fortæller, at hun har været meget urolig siden indbruddet.

- Det er jo helt vanvittigt. De har taget alt, og vi sov slet ikke den første nat. Det her indbrud tog virkelig pusten fra mig, og det gjorde, at jeg havde svært ved at glæde mig til at flytte. Det er bare superubehageligt, at ens personlige rum er blevet invaderet på den måde, siger hun videre og fortæller, at også hendes kærestes datter var meget påvirket af, at der havde været ubudne gæster.

- Min kærestes datter kom hjem fra hospitalet og så det, og hun var rystet. Vi skal til Tyskland her om et par dage, hvor hun skal være alene hjemme. Hun får en veninde over, fordi vi ikke er trygge ved, at hun skal være alene, så det sidder stadig i os.

Anni Fønsby var for nylig med i 'Til middag hos' på TV3. Foto: Bjørn Jakobsen/Nent Group
Anni Fønsby var for nylig med i 'Til middag hos' på TV3. Foto: Bjørn Jakobsen/Nent Group
 

Alarmer i massevis
Trods indbruddet er Anni Fønsby og kæresten René nu flyttet ind i det nye hus i Nordsjælland. Her har de dog taget deres forholdsregler.

- Vi har fået installeret alarmer, røgslør og det hele, så vi kan føle os trygge, og vi er helt dækket ind. Jeg vil simpelthen ikke tage chancen og risikere, at det her sker igen, siger hun.

Selvom de er flyttet ind i det nye hus, spøger indbruddet stadig i baggrunden.

- Nu skal vi jo i gang med at undersøge det hele til bunds og lave et overblik over, hvad der er taget. Så der er jo et kæmpe efterslæb, og så kan jeg heller ikke lade være med at tænke, om det er personer, der er gået specifikt efter mig, fordi de ved, at jeg har designting. Jeg har jo været med i flere programmer, hvor man har set mit hjem - eksempelvis 'Til middag hos', siger hun og fortsætter:

- Men når det så er sagt, så forsøger jeg også at fokusere på de positive ting. De har ikke gjort noget ved mine to små hunde, der var hjemme, da det skete. Og de har heller ikke smadret hjemmet totalt. Min sofa var jo ikke brækket op eller lignende. Det kunne jeg godt have frygtet. Jeg kan ikke gøre noget ved det her med mine arveting og designsmykker. Sådan er det. Men jeg kommer til at holde øje med Den Blå Avis og lignende de næste dage for at se, om mine ting dukker op, siger Anni Fønsby, der også har haft besøg af politiet i forbindelse med indbruddet.

Anni Fønsby åbner ny klinik

Nu vil Anni Fønsby derfor prøve at se fremad og nyde sit nye hus.

- Det er jo et drømmehus. Vi bor med egen sø lige ud i haven, så det er et drømmescenarie. Vi har fået en dårlig start på det hele, men nu ser vi fremad.

På sin Facebook-profil har Anni Fønsby delt et par billeder fra indbruddet.

Dem kan du se herunder:

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nordsjællands Politi.

Anni Fønsby er bedst kendt for sit ægteskab med rigmanden Erik Damgaard, selvom hun også har gjort sig som model og skuespiller. De to blev gift i 2009, og kort efter blev de anholdt for rufferi i millionklassen.

Det fik store konsekvenser for Anni Fønsby, der måtte halvandet år i fængsel. Sidenhen gik ægteskabet til Erik Damgaard også i stykker.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind