Annonce:
Annonce:

Griner ad Twerk Queens røv: - Jeg HAR trusser på!

Videoen er lavet i anledningen af halloween, men afføder flere grin end gys

Knapt så skræmmende - men sjovt - ser det ud, når Louise ryster sin græskar-bag - i slowmotion... (Video: Instagram)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Min numse er mit instrument, siger Louise Kjølsen, også kendt som 'Twerk Queen'. Og de næsten 70.000 følgere på hendes Instagram-konto vidner om, at hun spiller den godt.

Afklædt, for det meste, og som oftest er det bagdelen, hun bringer i fokus, og folk kommenterer. For at honorere den store interesse har den 30-årige røvryster ved særlige lejligheder gjort noget ekstra kreativt ud af billederne.

Ingen tidligere slår dog det - eller videoen, som du kan se herover - som Louise har lavet i anledningen af dette års halloween i samarbejde med Gem of the Jungle.

Annonce:

- Folk havde set noget lignende andre steder og opfordret mig til at gøre det samme. Jeg har gjort det til en ting, at lave særlige billeder ved højtiderne, og selvfølgelig skulle jeg have malet et græskar på min røv til halloween, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer, hvilken bekymring, den store interesse samtidig har skabt.

- Nu bliver problemet jo, hvad vi gør til jul. Jeg leger lidt med tanken om at folde et nisselandskab ud over den (popoen, red.).

Du er en kvinde med holdninger. Hvad er det hemmelige budskab i din græskar-udsmykkede røv?

- Jeg kan godt lide, når der er lidt humor ind over (billederne, red.). Men det handler også om, at jeg som kvinde skal kunne gøre med min krop, som jeg lyster. At vise sig frem på den måde siger ikke noget om mit værd som person eller min evne til at være dygtig og kompetent.

Twerk Queen: Forældre til 1004 sexvideo-sigtede bør sige sandheden

Så græskar-numsen er en del af ligestillingskampen?

- Græskar-numsen er en del af ligestillingskampen, fordi den ligesom alle kvindekroppe gøres til en politisk slagmark. For eksempel lovgiver og dømmer vi både, hvornår kvindekroppen har for meget og for lidt tøj på.

Annonce:

- Man kan åbenbart ikke gøre sådan i 2018, uden at det provokerer nogen, og det er jo ikke rimeligt, lyder svaret fra Louise, der i samme ombæring fortæller, at tilsyneladende mange af hendes følgere kigger med bevidst for at lade sig provokere.

- Det undrer mig, at man følger mig, hvis man ikke kan lide det, det står for og lægger ud. Heldigvis har de fleste reaktioner været meget positive.

Og til dem, som måtte være i tvivl, gør twerk-dronningen det klart:

- Jeg har trusser på. De er hudfarvede og måske ikke lige til at se. De er passet rigtig godt ind. Men de er der, forsikrer hun.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Bagdelen har været Louises fordel - her genskaber hun Nicki Minajs 'Anaconda'-billede.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: