Gulddreng dukker op til prisfest med ukendt pige

Den populære kunstner 'Gulddreng' dukkede op til modefest i DR's koncerthus. Men han var ikke alene

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Gulddreng fik stort set alles opmærksomhed, da han dukkede op til Elle Style Awards i DR's koncerthus. I et gult sæt 'Versace' tøj, kasket og solbriller var han klar til at feste med de kendte til modefest.

- Jeg skal bare have en stille og rolig aften. Drikke, hygge mig og feste med de rigeste mennesker du ved, siger han til Ekstra Bladet.

Han dukkede dog ikke alene op. 'Er du model'-sangeren havde en pige med. Men da der blev spurgt til hvem det var, svarede han til højre og venstre.

- hmmm.... altså jeg er her sammen med nogen. Men jeg er her også alene. Jeg er altid alene, siger han til Ekstra Bladet.

Men er det din kæreste?

- Nej altså. Det ved jeg ikke. Veninde eller dame. Kald det hvad du vil, siger han til Ekstra Bladet

Gulddreng får ikke meget guld fra YouTube. Foto: Stine Tidsvilde DK MusikNYT Så lidt tjener de danske musikere på YouTube

Stor overraskelse på vej
Gulddreng skal overrække en pris til Elle Style Awards. Men har snart en masse musik på vej. Ifølge ham selv er han klar til at lancere masser af hits, og så gemmer han på en stor overraskelse.

- Der kommer en overraskelse i år 2017. Jeg kan ikke sige mere end det. Men det bliver stort. Rigtig stort, siger han til Ekstra Bladet mens han drikker af sin champagne og går videre til festen.