Annonce:
Annonce:

Gus Hansen stævner Rasmus Nøhr: Kræver 896.000 kroner

Et samarbejde, der skulle have været så godt, endte skidt for Gustav Hansen og Rasmus Nøhr

Nu er det mangeårige venskab slut. Få historien på 2 minutter her (Foto: Henning Hjorth / Redigering: Kristian Hansen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Vores venskab er ikke længere eksisterende.

Så klart er budskabet fra pokerstjernen Gustav Hansen, der har trukket sin mangeårige ven, musikeren Rasmus Nøhr, i retten for 896.000 kroner, efter de indgik samarbejde om afviklingen af minifestivalen Danmark Dejligst. Et forretningseventyr, der endte med et stort underskud.

Rasmus Nøhr har arrangeret Danmark Dejligst siden 2012, og i 2015 inviterer han Gustav Hansen inden for i et partnerskab, hvor de hver skal overføre 250.000 kroner til driften - i starten overfører kun Rasmus Nøhr.

Hurtigt viser det sig, at Danmarks Dejligste bliver væsentligt dyrere, end de har regnet med, og i maj 2016 overfører Gustav Hansen i stedet for 250.000 kroner derfor godt to millioner kroner til firmaet - 250.000 kroner som indskud og 1.7 millioner som et lån til selskabet.

FÅ HELE HISTORIEN I EKSTRA:

25 års venskab er slut: Pokerstjerne sagsøger Rasmus Nøhr

Annonce:

Trods saltvandsindsprøjtningen knirker samarbejdet.

- Der har været mange gnidninger mellem os. Delte meninger, råben og skrigen uden at få udrettet noget, og ved en række møder henover efteråret finder vi ud af, at det er bedst, hvis vi går hvert til sit, siger Gustav Hansen.

Pokerstjernen Gus Hansen har lagt venskabet med sangeren Rasmus Nøhr på is efter et forretningseventyr. Foto: Lars Poulsen
Pokerstjernen Gus Hansen har lagt venskabet med sangeren Rasmus Nøhr på is efter et forretningseventyr. Foto: Lars Poulsen
 

Han trækker sig fra projektet i september 2016.

På dette tidspunkt står der 711.000 kroner på kontoen, og Gustav Hansen anbefaler, at de fryser kontoen og får deres økonomiske mellemværende afviklet hurtigst mulig. Ifølge Gustav Hansen afviser Rasmus Nøhr forslaget, og dagen efter bliver der overført først 63.000 kroner for husleje og efterfølgende 246.773 kroner til Rasmus Nøhrs private virksomhed Skrappe ApS. Ved en nærstudering af kontoen finder Gustav Hansen desuden ud af, at der er overført 185.000 kroner til samme firma tilbage i juli. 

Annonce:

Det får Gustav Hansen til at kontakte sin advokat, og efterfølgende stævner han sin tidligere ven.

- I runde tal har Rasmus Nøhr fået et personligt overskud på 200.000 kroner på Danmark Dejligst i 2016, fordi han uberettiget og uden mit kendskab har overført penge til sig selv. Jeg har overført to millioner, og eftersom Rasmus er den eneste med råderet over konti, har jeg stadig den første krone til gode, siger Gustav Hansen om baggrunden for stævningen.

Sangeren Rasmus Nøhr er blevet stævnet personligt af Gustav Hansen. Foto: Henning Hjorth
Sangeren Rasmus Nøhr er blevet stævnet personligt af Gustav Hansen. Foto: Henning Hjorth
 

Skal aldrig snakke sammen igen
Pokerstjernen lægger ikke skjul på, at uenigheden om de tre overførsler fra Danmark Dejligst ApS til Rasmus Nøhrs private firma har kostet dem venskabet.

De kendtes katastrofe-investeringer

Annonce:

- Vi kom tættere på hinanden end nogensinde før, og jeg så nogle sider af Rasmus, som jeg ikke følte, at jeg kunne stå inde for, og han har sikkert haft det på samme måde. Når han kan sidde på et møde og sige, at han har hævet mere end 400.000 kroner til at betale kreditorer og frivillige, og jeg en halv time senere kan se, at han har overført dem til sig selv; hvad er der så tilbage? Vi kommer aldrig til at snakke sammen igen. 

Rasmus Nøhr forklarer, at pengene, som han flyttede fra Danmarks Dejligst Aps til sit eget selskab, var fuldt ud i orden.

- De her penge udbetaler jeg til mig selv. Det er husleje og tilbageførsel af 185.000 kroner, som jeg havde lagt ud, og endelig vælger jeg at betale løn til mig selv. Jeg spillede 22 koncerter og så arbejdede jeg månedsvis 16 timer i døgnet, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: