Gustav fra 'Topmodel': Jeg vil være kvinde

Gustav Pedersen, som var med i den seneste sæson af 'Danmarks næste topmodel', hedder nu Celine Marguerite

Sådan så Gustav Pedersen ud, da han var med i 'Danmarks næste topmodel'. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4
Sådan så Gustav Pedersen ud, da han var med i 'Danmarks næste topmodel'. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4

19-årige Gustav Pedersen kæmpede om en modelkontrakt, da han var med i realityserien 'Danmarks næste topmodel' sidste efterår.

Siden har Gustav skiftet sit navn ud med Celine Marguerite og er i gang med en hormonbehandling, der skal forvandle ham fra mand til kvinde.

Det skriver Realityportalen.

– Jeg har altid vidst, at jeg har været anderledes. Men først i pubertetsalderen begyndte det at gå op for mig, at jeg følte mig anderledes, fordi jeg identificerede mig med det kvindelige køn, siger Celine til sitet og fortsætter:

34-årige nyskilte Adriana Lima viser her en af de nye bikinier fra Calzedonia. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Single-topmodel i sexede bikinier

- Da jeg var 16 år, fandt jeg så begrebet transkønnethed og indså, at det er det, jeg er. Og har så brugt de sidste to år på at bearbejde det, elske det og acceptere det. Det har dog været vigtigt for mig, at jeg var 100 procent klar psykisk til at tage skridtet videre.

Sådan ser Celine Marguerite ud i dag.

Celine forklarer, at det er et langt forløb at blive kvinde, og hun mener, at det danske system er gammeldags, når det kommer til behandling af transkønnede.

Intl. kendte Se billederne: Fodboldstjerne viser vaskebrættet frem

- Min proces har dog været forholdvis gnidningsfri, og jeg startede på min hormonbehandling i marts i år. De næste par år skal jeg så gennemgå en masse behandlinger, som jeg glæder mig overdrevet meget til, forklarer den tidligere 'Topmodel'-deltager til Realityportalen.

Mascha Vang føler sig magtesløs. Foto: Philip Davali Danske kendte Mascha misbrugt igen: - Det er bare så håbløst

Hun ønsker ikke at komme ind på, hvilke operationer hun skal have foretaget, kun at hun skal have lavet større læber.

Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er flyttet til Frederiksberg. Foto: Tariq Mikkel Khan. Danske kendte Tv-par har solgt villaen: Her skal de nu bo

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Celine Marguerite Pedersen.