Gustav: - Jeg får ikke en lille pik af en lille bil

Realitystjernen er færdig med at køre i store biler. Gentagne gange har Gustav nemlig oplevet, at hans vogn er blevet ødelagt

Gustav skal nu af med sin bil, som han har døbt Armani. (Privatfoto)
Gustav skal nu af med sin bil, som han har døbt Armani. (Privatfoto)

I weekenden var den gal igen. Gustav blev mødt af synet af en kæmpe rids på siden af sin sorte BWM 330, da han skulle ud at køre.

Gustav overvejer ny bil. (Arkivfoto: Anthon Unger). Danske kendte Gustavs bil ridset tre gange på to uger

Det er langt fra første gang, at realitystjernen, der er aktuel i ’Jeg er en celebrity – få mig væk herfra’ oplever, at folk ikke kan lade hans bil være i fred. Og nu tager han konsekvensen af det.

- Hvis folk ikke kan klare, at jeg har råd til en stor bil, gider jeg bare ikke have sådan en mere, siger Gustav til Ekstra Bladet.

- Jeg har fundet ud af, at jeg ikke får en mindre pik af at køre i en mindre bil, så nu skal jeg ud at kigge på en Fiat 500, siger han.

Gustav elsker lækre biler. (Privatfoto)
Gustav elsker lækre biler. (Privatfoto)
 

Det er både Gustavs BMW og den Audi TT, han tidligere kørte i, der er blevet udsat for hærværk. Og alle reparationerne har været temmelig dyre.

- De seneste to år har jeg vel brugt 90.000 kroner på at få lavet de skader, som andre har lavet på mine biler. Fuck det…nu gider jeg ikke mere, siger han.

Godt kørende i udlandet
Gustav har tidligere kørt i helt små biler, og den gang fik han sjovt nok ingen skader.

- Nej, der lagde folk sgu nærmere penge i vinduesviskeren, fordi de synes, at det var synd, at jeg ikke havde råd til en federe bil, griner han.

Lysten til at være godt kørende har Gustav stadig.

- Men jeg må vente til jeg er i udlandet med at køre i en stor bil. Her i Danmark kan det åbenbart ikke lade sig gøre. Folk har så ondt i røven, raser han.

Gustav i slutningen af sidste uge. Nu holder den smaderet hos mekanikeren. (Privatfoto) Danske kendte Gustavs nye bil smadret

Allerede da Gustav for et lille års tid siden fik sin BWM 330, begyndte problemerne med vognen at vælte ned over ham. Bilen blev smadre i en vaskehal og efterfølgende begyndte et kæmpe skænderi om skyld og erstatning.

Så glad var Gustav, da han lige havde fået sin BMW. (Privatfoto) Danske kendte TV: Gustav flipper ud: - Tryg og Shell er en omgang lort