Annonce:
Annonce:

Hans mor taler ud for første gang: - Det var rigtig svært

Det er første gang, at Sidney Lees mor lader sig interviewe om sin søn. I dokumentaren 'Sidney' fortæller hun, at det var svært for familien, at Sidney gik realityvejen

Dokumentaren 'Sidney' viser en side af Sidney, man aldrig har set før. Foto: Anthon Unger
Dokumentaren 'Sidney' viser en side af Sidney, man aldrig har set før. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I den nye TV 2 Echo-dokumentarserie 'Sidney' går kanalen helt tæt på realitystjernen Sidney Lee, der døde i maj 2022, 43 år gammel.

For første gang står hans nærmeste frem og fortæller om Sidneys vej til berømmelse og om faldet.

Da Sidney Lee blev kendt, tog familien hurtigt en beslutning om, at de ikke havde lyst til at være en del af realityverdenen eller stille op til interviews i de kulørte blade.

Det er derfor første gang, at Sidney Lees mor, Bente, lader sig interviewe.

- Når jeg så gør det i dag, er det virkelig en meget stor ting for mig. Fordi jeg tænker, at han (Sidney Lee, red.) har spurgt mig om det så mange gange. Nu kan jeg opfylde det, siger Bente i dokumentaren.

Sidney Lees mor, Bente. Foto: Anders Lofstedt/Pipeline Production/TV 2
Sidney Lees mor, Bente. Foto: Anders Lofstedt/Pipeline Production/TV 2
 

Det var ikke fint
Der var en hel klar årsag til, at familien ikke ville træde ind i Sidney Lees verden. Ifølge hans mor, var det for at beskytte sig selv.

Annonce:

- Jeg synes, der var meget nedvurdering af den verden, jeg har også selv været med til det. Det var ikke finkulturelt, det havde jeg det svært ved.

- Jeg tror, at Sidney blev så kendt, fordi han var meget grænseoverskridende, det er jeg ikke så god til, siger Sidney Lees mor i dokumentaren og fortæller, at det gik over hendes grænse, når der var for meget alkohol og sex involveret.

Sidney Lee i 'Dagens mand' i 2009. Foto: Jakob Mydtskov/TV 2
Sidney Lee i 'Dagens mand' i 2009. Foto: Jakob Mydtskov/TV 2
 

Han gik op i sig selv
Sidney Lee har tidligere i 'Go' aften Danmark' udtalt, at han ville betragte sig selv som familiens sorte får, han skilte sig ud fra sine to søskende, der begge havde uddannelser og jobs.

- Det har aldrig interesseret mig at lave det, almindelige danskere gør, siger Sidney Lee i et tidligere interview, der bliver bragt i dokumentaren.

Familien synes, at uddannelse og skolegang er vigtigt, men det synes Sidney Lee ikke.

Annonce:

- Han gik kun op i det, han selv ville. Det har givet mange bekymringer, jeg har virkelig været ked af det nogle gange. Jeg har selv været lærer i et langt liv. Det har været rigtig svært, at et af børnene ikke gik den lige vej, skolevejen, siger Bente.

Fortællerstemmen i dokumentaren og podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme, som hans familie har givet lov til.

Dokumentaren 'Sidney'  og podcasten 'Sidney Lee - Min historie' kan ses og høres  på TV 2 Echo.

Hør et interview med Mary-Ann Holm, der var kæreste med Sidney Lee i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Sidney Lee blev fredag mindet på en bar, hvor der blev drukket masser af ’Son of a bitch’-Cult Shakers. Det hele sluttede med vemodig højtidelighed ved gravstedet. Se højdepunkterne her

Rørende hyldest: Kendte reality-venner strømmede til.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: