Hans Pilgaard fanget på video: Strippede foran kæmpe publikum

Festen skulle have et nøk op ad, og det sørgede Hans Pilgaard i den grad for

Hans Pilgaard stripper på Folkemødet 2017. Video: Ekstra Bladet
Følg Danske kendte

- Åh nej, nej, nej, nej, nej.

Sådan lyder det indledningsvis fra Hans Pilgaard, da Ekstra Bladet får ham i røret søndag middag og spørger, om han har haft en god fest i nat. Udbruddet efterfølges af et højlydt grin.

For en god fest havde Hans Pilgaard i den grad ved Folkemødet på Bornholm. Den toppede med et impulsivt stripshow foran hundredvis af mennesker og sluttede med high fives fra tilfældige mennesker omkring klokken seks i nat på gaderne i Allinge.

Tv-vært efter 'kællinge'-råb: Jeg reagerede som Hans

- Jeg syntes, det var på tide at sætte lidt ekstra fut i festen og hylde den uperfekte krop. Der var allerede en anden mand, der dansede på bordet, og det var så dejligt at se, at det ikke er alle, der er olieret med sixpacks. Han skulle selvfølgelig ikke stå alene, for er det ikke en folkefest? Det er et folkemøde, der handler om at stå sammen. Også når man er et par kilo overvægtig, griner Hans Pilgaard og fortsætter:

- Festen var skide sjov. Jeg stod på et tidspunkt og snakkede med en PET-agent, som passede på Inger Støjberg, hvor vi talte om, hvor fantastisk det er, at vi alle kan feste sammen. Vi kan være uenige og mene forskellige ting, men hvor er det typisk dansk, at når det kommer til stykket, så kan vi godt drikke nogle bajere sammen og feste, siger Hans Pilgaard.

Vi har alt andet end sex mellem os

Dagen derpå havde han kun roser til overs for DJ’en, der ved synet af tv-værten skyndte sig at smække Joe Cockers ’You can leave your hat on’ på.

- Alle var i godt humør, og jeg må indrømme, at det brøl, der kom, da jeg begyndte at tage jakken af, det har jeg sgu aldrig oplevet før, haha.

- Så du blev båret frem af publikum?

- Ja, hvis de var begyndt at buhe, havde jeg nok sat mig ned. Der er kontant afregning, når folk vender sig om og kigger. Men det er også hurtigt tænkt af DJ’en. Det er jo den ultimative stripsang, siger Hans Pilgaard.

Hans Pilgaard i en mere påklædt udgave. Foto: Linda Johansen
Hans Pilgaard i en mere påklædt udgave. Foto: Linda Johansen
 

Hvis man efter at have set videoen føler, at Hans Pilgaard ser ekstra hjemmevant ud i situationen, så er det ikke helt forkert.

Hans Pilgaard: Hellere homo end hetero

Han fortæller nemlig, at han tidligere har ’småstrippet’ til selvsamme sang en nytårsaften, hvor de var fire mennesker i selskabet, og han gerne ville sætte gang i festen. Denne gang var der blot lidt flere tilskuere.

- Da jeg gik hjem igennem Allinges gader klokken fem eller seks i morges, var der folk, som high fivede mig og sagde ’fedt stunt’ og ’fed dans’, og hver gang blev jeg mindet om, at jeg havde stået og danset på et bord og taget mit tøj af. Min kæreste sagde bare ’Ja, og jeg tror, der er mange, der har filmet det’, griner Hans Pilgaard.

Han kan nu begynde at sætte kursen hjem mod Sjælland efter et folkemøde, som han vil betegne som en god oplevelse.

- Det har været rigtig godt. Jeg har selv lavet nogle arrangementer for Kræftens Bekæmpelse, hvor der har været mennesker, som har gjort mig klogere på, hvordan samfundet kan komme til at se ud. Og så har jeg haft en samtale med Thomas Skov og Geo om rygning. Ellers har jeg gået rundt og lyttet lidt hist og her. Det har været rigtig godt, understreger han.

Hvis du ikke kan få nok af en strippende Hans Pilgaard, kan du også se showet fra en anden vinkel her:

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.