Har I savnet ham? Matthesen klar med nyt show

Tre år efter showet ’ANDERS’ er Danmarks populæreste komiker klar med nyt show – billetterne er netop blevet sat til salg

Tildigere på dagen udgav Anders Matthesen denne video om det nye show. (Video: wwwANDENdk)

Tre år er der gået, siden Anders Matthesen afviklede sin sidste anmelderroste show-turné 'ANDERS'. Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, der er blevet afprøvet og raffineret på mindre klubber. Nu er dette materiale blevet til et færdigt onemanshow, og komikeren er klar til at drage landet rundt med turnéstart i København 2. september, før turnéen rammer bl.a. Aarhus, Aalborg, Herning, Odense og Esbjerg.

Komikeren har en bugnende formue i sine tre ejendomme. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen). Kendte Så meget ejer Anden i sine boliger

- Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken.

- Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg selv min søn – han grinede af mig i går… Altså jeg faldt, men stadigvæk…

Hvor det sidste show 'ANDERS' var et større udstyrsstykke med kæmpe scenografi og et stort hold på tur, er der denne gang tale om et mere traditionelt stand-up show.

Danske kendte Nøgen Søs Fenger afsløret af radiostation

- Det er jo efterhånden blevet lidt af en tradition for mig, at jeg veksler mellem at lave mere konceptuelle – for ikke at sige 'teater-agtige' – shows, og så den mere klassiske stand-up. Mit sidste onemanshow var meget konceptuelt.

- Det betyder dog ikke, at jeg denne gang 'bare' disker op med halvanden times blandet 'kender I det'-rutiner, og smalltalk om dit og dat. Jeg arbejder sædvanligvis inden for et tema, der gør sig gældende her og nu i mit liv. Men showet bliver mere stand-up end teaterbaseret denne gang.

Anders Mattehsen har købt nyt hus med 39 værelser. (Foto: Have PR) Danske kendte Anders Matthesen har købt plejehjem

Præcis hvad showet handler om og hvilke emner, der tages under behandling, er som sædvanligt svært at lokke ud af den populære komiker:

- Er der noget værre end folk, der afslører halvdelen af filmens handling? Jeg kan sige så meget, at jeg har gjort mig meget stor umage, at det bliver super sjovt og spændende, og derudover må jeg høfligt henvise til showets titel: – 'Shhh'.

Billetterne til Anders Matthesens nye turné er netop sat til salg gennem Ticketmaster.dk – billetter til showene i henholdsvis Esbjerg og Aarhus skal dog købes gennem de to byers respektive musikhuse.