Har købt gigantisk villa: Her er hans nye forstadsliv

Rasmus Seebach har fundet sig godt til rette i Hellerup, hvor han har købt en luksuriøs villa

Rasmus Seebach fortalte også om sin og kærestens valentinsdag, da han dukkede på den røde løber til Zulu Awards. Video: Jonas Olufson.

I august sidste år bekræftede popstjernen Rasmus Seebach gennem sin manager over for Ekstra Bladet, at han havde købt en hvid og gigantisk ejendom i Hellerup, efter han i det meste af sit liv har boet på Frederiksberg.

Seebachs nye hjem er en pragtejendom, der blev opført i 1899, og som spreder sig over 392 kvadratmeter fordelt på 11 værelser. Grunden er på 1361 kvadratmeter, og kælderen rummer 228 kvadratmeter.

Udlandet i svime over nøgne Ibi

Efter at have boet hos sin svigermor i et stykke tid, er Rasmus Seebach sammen med sin kæreste, Julie Teglhus, og deres søn, Holger, for nylig flyttet ind i det nye domicil.

Og her er de allerede faldet rigtig godt til.

Det fortalte Rasmus Seebach til den fremmødte presse, da han deltog i Zulu Awards 2020.

- Vi er godt faldet til. Jeg synes virkelig, det er inspirerende at få nye omgivelser og gå en anden tur end den, man altid har gået. Det nyder jeg rigtig meget, og det kommer der forhåbentlig også snart nogle gode sange ud af, sagde han.

Rasmus Seebachs nye hus ligger på en over 1300 kvadratmeter stor grund. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk
Rasmus Seebachs nye hus ligger på en over 1300 kvadratmeter stor grund. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk

Meget af tiden siden indflytningen er gået med praktisk arbejde i haven.

- Jeg har lavet en masse havearbejde i dag. Bare nusset ude i haven og hygget mig. Jeg kan godt lide hyggen omkring det. Man får en masse frisk luft, og så har jeg allieret mig med en stærk havemand, der hjælper med at fælde træer. Det er jo nogle helt nye bekymringer. Træet er flot, men gammelt og råddent og kan vælte ned i huset, sagde den 39-årige popstjerne med et grin.

 

Selvom Rasmus Seebach er flyttet fra svigermor, hvor han og familien boede i en periode, så slipper han ikke helt for hende, selvom han nu er flyttet til Hellerup.

- Jeg tror, hun (svigermor, red.) har været hjemme hos os hver dag. Jeg slipper ikke for hende, og det har jeg heller ikke lyst til. Det er sindssygt hyggeligt. Både min egen mor og svigermor er bare sindssygt gode ved Holger, og han elsker dem, og han synes bare, det er det fedeste i verden, når han kommer hjem fra børnehave, og de er der, og der er nogle at lege med, fortælleren musikeren.

Rasende efter Zulu Awards: TV2 indrømmer stor brøler

For tiden holder Seebach en pause fra musikken, før han til sommer igen skal spille til diverse koncerter.

- Jeg havde min sidste koncert for et par dage siden. Vi havde udlovet en koncert til Knæk Cancer, så vi var ude i et hus i Brøndbyøster og spille for 40 mennesker. Børnene sad på gulvet, og jeg havde taget skoene af. Det var bare skideskægt. Nu går der lige fire måneder, før vi skal ud og spille igen. Så lige for tiden nyder jeg bare alle de småting, man også gerne vil nå, sagde han videre.