Annonce:
Annonce:

Har scoret 12 år yngre fyr

Annika Aakjær har fået et godt øje til en mand, der er en del yngre end hende selv

Annika Aakjær har fundet kærligheden. Foto: Philip Davali
Annika Aakjær har fundet kærligheden. Foto: Philip Davali
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den 39-årige skuespiller, sanger og komiker Annika Aakjær har fundet kærligheden.

Det fortæller hun i comedyprogrammet 'Klubben', der netop nu kan ses på TV 2 Play, hvor kendte komikere læser sjove tekster og komedie-bidder op for hinanden.

I den forbindelse fortæller hun til de andre komikere Simon Talbot, Jan Gintberg og Hadi Ka-koush, at hun gerne vil fortælle dem en historie om en mand, hun ser, og at det er grænseoverskridende for hende.

- Jeg har aldrig talt om sådan noget med kærester, siger hun og fortsætter:

- Jeg har aldrig talt om parforhold (på scenen, red.), så det er det, der er skamfuldt for mig. Jeg har snakket om menstruation og om at skide i bukserne, til jeg var 12. Men det her ... For mig er det enormt sårbart, siger hun.

Aakjær har for nylig været aktuel i 'Toppen af poppen'. Foto: Linda Johansen
Aakjær har for nylig været aktuel i 'Toppen af poppen'. Foto: Linda Johansen

Sjov episode i Føtex
Herefter læser hun en historie op om manden, der ifølge Annika Aakjær er en del yngre end hende selv.

Annonce:

- Der er sket det, at jeg har mødt en, der er en del yngre end mig. Altså 10-12 år yngre. 12, hvis man går op i matematik. Jeg tænkte af samme grund, at så skulle det ikke være seriøst. Men så er vi i Føtex Food, og så pludselig tager han mig i hånden på gaden - altså i offentligheden, siger hun med et grin og fortsætter:

- Først troede jeg, at det bare var, fordi han ville holde en voksen i hånden over den store vej. Men han holdt sgu fast, til vi var kommet over på den anden side af Amagerbrogade. Mit syn når at ændre sig om forholdet på det her tidspunkt. Jeg kommer til at tænke, at det her faktisk er noget, og alder er bare er et tal, og jeg tror på kærlighed og alt det der pis, siger hun og fortæller med et grin, at hun efterfølgende blev bedt af kæresten om at hente nogle mælkesnitter til ham.

- Og så går jeg ind i Føtex og tænker, at vi bare knalder, griner hun.

Dernæst understreger hun over for de andre komikere, at det er en sand historie, men at hun har meget svært ved at fortælle den på scenen, fordi det er privat for hende.

Ingen kommentarer
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Aakjærs nye flamme ligesom hende selv kendt i comedy-branchen.

Annonce:

Til Ekstra Bladet oplyser Salli Mortensen, der er Annika Aakjærs manager, dog, at sangerinden ikke har yderligere kommentarer til sit kærlighedsliv på nuværende tidspunkt, og hun ønsker derfor ikke at sætte navn på sin udkårne.

Ekstra Bladet har ligeledes forsøgt at få en kommentar fra Aakjærs flamme, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Efter nærværende artikel er blevet bragt i Ekstra Bladet, oplyser Salli Mortensen dog pludselig, at Aakjær 'ikke har en kæreste'. Derudover har de ikke yderligere kommentarer.

Udskød alt

For nylig valgte Annika Aakjær at trække stikket og udskyde alle sine koncerter.

- I to-tre år har jeg tonset afsted og prøvet at følge med. Jeg har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde, jeg har været glad for at takke ja til. Men jeg har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation, siger Annika Aakjær til Live Nation og fortsætter:

- Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det, jeg allerhelst vil. Men lige nu er jeg nødt til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse, og så vil jeg glæde mig til at se jer allesammen i forsommeren '22, oplyser hun til Live Nation.

Samtidig oplyste Aakjær, at hun havde forhøjet blodtryk, hvilket gav hende massiv hovedpine, svimmelhed og træthed - formentlig forårsaget af stress, og at hun derfor var nødt til at trække stikket i en periode.

Zulu Awards 2020: Annika Aakjær fortæller om hendes virale stunt og tilbud og kærlighed efterfølgende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: