'Havana'-Theis: Her er mine planer med kæresten

Theis Midé Erichsen sætter til vinter kursen mod Alperne

Theis (th) sammen med sin bror Emil. Foto: Jonas Olufson
Theis (th) sammen med sin bror Emil. Foto: Jonas Olufson
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Netop hjemvendt efter en jordomsejling med 'Havana' har 23-årige Theis Midé Erichsen nu lagt planer for sit næste eventyr.

Til vinter drager han nemlig flere måneder til alperne, fortæller han til magasinet Skinews:

- Jeg har planer om at finde et arbejde i Alperne, som kan gøre, at jeg kan tjene penge, mens jeg er afsted. Min kæreste og jeg planlægger at tage af sted i minimum to måneder, og vi glæder os som små børn til at få sne under fødderne, siger Theis Midé Erichsen.

'Havana'-Emil: Det skal jeg lave nu

Inden han rejste jorden rundt, arbejdede Theis som sælger i en surf- og skibutik i København. Her havde han især til opgave af sælge snowboards.

- Det var jeg god til. Jeg sprøjtede brædder ud. Det var en kæmpe succes-oplevelse for mig, fortæller Theis, som havde fået jobbet, efter han var droppet ud af gymnasiet, fordi skolen ikke interesserede ham.

Se hvor Havana-drengene mødte deres kærester

I artiklen bliver han spurgt ind til, om han har nogle forbilleder, og her svarer Theis Midé Erichsen sin mormor og morfar.

- Hele deres liv har de kun haft penge til at kunne klare dagen og vejen. De har aldrig haft brug for mere end hinanden og deres kærlighed. De har begge levet som sejlmagere og har sejlet på Middelhavet i 11 år. Hvis det også kan ske for mig, så vil jeg stille træskoene som et lykkeligt menneske, siger han til Skinews.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind