Heicks mand i rørende hilsen til afdød politimand

I dag ville Jesper Jul være fyldt 44 år. Nu hylder hans bedste ven ham på Facebook

Jesper Vollmer mindes i dag sin gode kammerat. Foto: Privat
Jesper Vollmer mindes i dag sin gode kammerat. Foto: Privat

Den 6. december sidste år blev politibetjenten Jesper Jul skudt og dræbt foran politistationen i Albertslund.

I dag ville den afdøde betjent være fyldt 44 år, og nu mindes en af hans bedste venner, kokken Jesper Vollmer, der er gift med tv-værten Annette Heick, ham på sin facebookprofil, hvor han har lagt en rørende video op.

Mistænkt for at likvidere Jesper Jul: Nu forlænges første fængsling

For to år siden brækkede Jesper Vollmer nakken, og en af dem, der hjalp ham med at kæmpe sig tilbage til livet, var den skuddræbte betjent.

- Jeg kunne sagtens have lagt et billede op af ham, men denne her video siger så meget mere om Jesper. Han var ikke typen, der satte sig ned ved sygesengen og begyndte og trøste mig, da jeg kom til skade. Han tvang mig op af sygesengen, og han var der virkeligt for mig, siger Jesper Vollmer til Ekstra Bladet.

Han er i løbet af de sidste to dage blevet mindet ekstra meget om, at en af hans bedste venner ikke er her mere.

- Jeg havde fødselsdag i går, så der plejede Jesper at ringe og synge for mig. Og jeg ville så gøre det i dag, hvor det var hans fødselsdag. Men jeg synger for ham alligevel, jeg ved jo, at han sidder og kigger med deroppe, siger Vollmer.

Det er fem måneder siden, at han fik den frygtelige besked om, at hans ven var død. Og det har været meget hårdt, fortæller han.

- Hver gang jeg lige ser en politihund, så tænker jeg på Jesper. Men også når vi venner er sammen. Vi var en gruppe af sted på drengetur, og der sad vi bare og græd om kap, fordi vi savner ham. Han betyder meget for mig, siger Jesper Vollmer.

Stolt Uffe Holm: Så meget har vi samlet ind til Zandra

Se den rørende hilsen i opslaget ovenover.