Helena henter avis... i badetøj...

Den danske supermodel er ikke genert, når hun færdes på gader og stræder i New York

Helena Christensen ankommer til Vanity Fair Oscar Party 2016. Video: Splash
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Helena Christensen fortsætter ufortrødent med at forkæle fans og følgere af sin Instagram-profil med billeder og små videoer, der giver indblik i hendes privat- og arbejdsliv.

Helena Christensen deler nøgenfoto

I en af de seneste opdateringer viser hun, hvordan man med stil kan hente sin morgenavis under en hedebølge i en storby.

Videopslaget på Instagram ledsages af en tekst, hvor der kort og godt står: 'Picked up today’s paper' (Hentede dagens avis, red.)

Den 49-årige model, der udover modelarbejdet desuden har stor succes som fotograf, følges på Instagram af 333.000 personer.

Hendes opslag badedragt-opslag er i skrivende stund blevet kommenteret flere end 450 gange og liket af flere en 16.000. Og langt de fleste er enige om, at hun holder sig ganske formidabelt.

En enkelt bruger på Instagram spekulerer i, om Helena mon havde glemt sin tegnebog, da hun skulle i kiosken efter morgenavisen, men var så heldig at få lov til at betale med sine bukser.

For nylig delte Helena et billede på Instagram, der var så frækt, at hun var nødt til at dække visse dele af fotoet med strategisk placerede lyserøde stjerner.

Helena Christensen deler nøgenfoto

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+