Hella Joof opereret

Filminstruktør og forfatter Hella Joof har været under kniven. En bortopereret bule har betydet så meget for hende, at den nu har fået plads i hendes fryser

Hella Joof blev uddannet skuespiller i 1990. Siden har hun både skrevet bøger, instrueret film og optrådt som komiker. Arkivfoto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix
Hella Joof blev uddannet skuespiller i 1990. Siden har hun både skrevet bøger, instrueret film og optrådt som komiker. Arkivfoto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix
Følg Danske kendte

Filminstruktør Hella Joof har været under kniven hos Søernes Privathospital i København, hvor hun har fået fjernet et af sine særlige kendetegn: en lille bule i panden.

Det fortæller hun i en story på Instagram.

Bulen har hun haft hele sit liv, men nu var det tid til at få den fjernet, lyder det.

Det er hendes egen læge, som har henvist hende til at få bulen fjernet.

Bulen plejede at sidde i venstre side af Helle Joofs pande. Foto: Tariq Mikkel Khan
Bulen plejede at sidde i venstre side af Helle Joofs pande. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg har haft et supergodt forhold til min bule. Jeg velsigner alle de år, jeg har haft med bulen, og den har lært mig meget. Men vi havde udspillet vores rolle i forhold til hinanden, og nu skal jeg bare have en glat pande, siger hun.

Efter operationen har Hella Joof fået et stort plaster på sin pande, så hun ved endnu ikke, hvordan hun vil se ud uden bulen.

Men selv om bulen nu er fjernet, har hun ikke sagt endegyldigt farvel til den.

Hun har nemlig fået noget af bulen i form af 'bulevæv' med hjem fra hospitalet i et lille glas, som hun opbevarer i fryseren.

'Det skal nok gå'

Tidligere har Hella Joof fastslået, at bulen var noget, hun skulle leve med. Sidste år delte hun et billede af sig selv som barn på Instagram, hvor hun skrev, at 'bulen ikke gik nogen steder'.

'Kære Pigebarn. Det skal nok gå. Du vil møde gode mennesker og finde kærlighed, og du får et dejligt barn. Bulen i panden slipper du dog ikke af med. Men pyt. God tur,' skrev hun dengang.

Siden har noget dog ændret sig. Det giver Hella Joof dog ikke umiddelbart nogen forklaring på. Men hun siger nu, at det er helt i orden at få sin bule fjernet, hvis man ikke er glad for den.

'Alle jer derude med buler: Behold dem, og elsk dem. Det er den ene mulighed. Men hvis I ikke er glade for bulerne, så it's not a crime at få dem fjernet,' siger hun i sin story på Instagram.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.