Helle Thorning nyder fridagene: - Der er altid nok at gøre for en husmor

Helle Thorning-Schmidt nyder især søndagen, nu hvor hun ikke længere er landets statsminister

Helle Thorning-Schmidt ser tilbage på 2015 som et vanskeligt år med mange alvorlige ting i verden. Hun håber på at 2016 vil blive mere fredeligt. (Foto: Anthon Unger)
Helle Thorning-Schmidt ser tilbage på 2015 som et vanskeligt år med mange alvorlige ting i verden. Hun håber på at 2016 vil blive mere fredeligt. (Foto: Anthon Unger)

49-årige Helle Thorning-Schmidt er en ambitiøs politiker. Og hun ville med garanti have givet sin højre arm for at generobre de meget omtalte nøgler til statsministeriet, da der den 18. juni var folketingsvalg i Danmark.

Helle Thorning-Schmidt uddelte aftenens første pris i går til DMA. Efterfølgende var hun tilsyneladende med backstage. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Thorning backstage: Sådan har du aldrig set hende før

Men sådan gik det som bekendt ikke. Nøglerne tilhører nu Lars Løkke Rasmussen, og når det nu skal være sådan, så nyder Helle Thorning-Schmidt, at hun kan holde tillade sig at holde lidt mere fri og være sammen med sin familie.

- Jeg kæmpede virkelig for de nøgler, men jeg må sige, at jeg især nyder at kunne holde søndag. Lige præcis der savner jeg ikke de tykke mapper med papirer, jeg skulle læse, siger den tidligere statsminister til Ekstra Bladet.

Helle Thorning er ifølge SUSPEKT Vestegnens flotteste MILF. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Frisk prisvinder om Helle Thorning: Vestegnens flotteste MILF

- Hvad får du så tiden til at gå med?

- Ha ha...der er altid nok at gøre for en husmor, siger Helle Thorning-Schmidt med et grin.

- Ej, jeg hygger med mine piger og så har jeg fået bedre tid til at besøge Stephen i England, siger hun.

Stephen Kinncok åbner op og fortæller om sit ægteskab i et langt interview i The Guardian. Her et billede fra de britiske valg. (Foto: Anthon Unger) Dansk politik Thornings mand taler ud om sit ægteskab

Helle Thorning-Schmidts mand blev tidligere i år valgt ind i Underhuset ved det britiske parlamentsvalg.

Se også: Stephen Kinnock stormer ind i det britiske parlament