Helmig: Mænd skal have lov at være mænd

Sangeren fortæller om dengang, han hev Renée med til fodbold på Aarhus Stadion

Renée Toft Simonsen var så vild med Thomas i starten, at hun tog med ham til en AGF-kamp. (Foto: Jakob Jørgensen)
Renée Toft Simonsen var så vild med Thomas i starten, at hun tog med ham til en AGF-kamp. (Foto: Jakob Jørgensen)

Thomas Helmig er stor tilhænger af, at der er forskel på kønnene. Det fortalte han på den netop overståede bogmesse i Bella Center. 

- Kvinder har en tendens til at ville have en 'rigtig mand' som far til deres børn, men samtidig skal han være fuldstændig modellérbar, blød frikadelleagtig over for dem. Det holder jo ikke. Jeg er ikke gammeldags på særlig mange områder, men jeg synes, mænd skal have lov at være mænd. Jeg synes også, at damer skal have lov at være damer, sagde den 51-årige sanger og fortsatte:

- Den franske forfatter Houellebecq skriver det ret sjovt i sin nye bog (Soumission, red.). Han skriver om muslimske kvinder, som går rundt dækket til hele dagen, og når de så kommer hjem, har de alt muligt pikant og lækkert på indenunder. Og som han skriver: Det er fuldstændig modsat af vestlige kvinder, som gør sig lækre og sexede til at gå på arbejde og så kommer hjem og skifter til joggingklude, lød det fra Helmig.

Forfatter: Thomas Helmig er ikke lykkelig

Den populære sanger fortalte desuden om dengang, han som nyforelsket inviterede renée Toft Simonsen med til en AGF-kamp på Aarhus Stadion.

- Renée, som absolut ikke er fodboldtilhænger, var så forelsket i mig i starten, at hun indvilligede i at tage med til en fodboldkamp. Hun har aldrig været der siden. Det skal siges, at vi spillede mod Brøndby, og Renée startede med at spørge: Er det os i de gule, sagde Thomas Helmig til stor morskab for det fremmødte publikum på messen. 

Helmig laver musik til fruens teater

Her fik Renée et indblik i mænds forunderlige verden.

- Jeg sad sammen med desværre afdøde Flemming ’Bamse’ Jørgensen og nogle af hans venner, og AGF sendte en ny spiller på banen. Han gjorde det ret godt, så efter et stykke tid sagde Flemming: ’Ham bliver de glade for’. Så gik der lidt tid, så sagde en af Flemmings kammerater:  ’Ja, ham bliver de glade for’. Så gik der yderligere et godt stykke tid, hvorefter jeg stemte i med: ’Ja, ham bliver de sgu glade for’. Der fik Renée et crashkursus i, hvordan mænd kommunikerer.

Thomas Helmigs formue svinder ind

Thomas Helmig var på messe med bogen 'Helmig og kærligheden' af Kirsten Jacobsen, som udkom i september.