Her er Gittes baby

54-årige Gitte Nielsen viser nu sin lille datter frem

Gitte Nielsen ligger sirligt placeret i en hospitalsseng på det seneste billede, hun har offentliggjort på Instagram. Men om hun har født sit datter, er stadig en velbevaret hemmelighed. Foto: Linda Johansen
Gitte Nielsen ligger sirligt placeret i en hospitalsseng på det seneste billede, hun har offentliggjort på Instagram. Men om hun har født sit datter, er stadig en velbevaret hemmelighed. Foto: Linda Johansen
Følg Danske kendte

I weekenden blev Gitte Nielsen mor for femte gang. Sammen med sin 39-årige mand, Mattia Dessi, kunne den 54-årige langbenede dansker byde velkommen til deres 2,3 kilo tunge datter, der har fået navnet Frida.

Se billedet: Nu er der nyt fra Gitte Nielsen om chok-graviditeten

Nu viser den stolte mor så sin lille datter frem for offentligheden første gang. Det gør hun med dette opslag på Instagram.

Hvorvidt Gitte Nielsen selv har født den lille pige, er stadig et stort mystrium. Ikke en eneste gang siden den danske Hollywood-stjerne i maj måned pludselig kunne ses med en gigantisk mave, har hun selv eller nogen omkring hende bekræftet, at Gitte Nielsen rent faktisk var gravid.

Ekstra Bladet har adskillige gange spurgt Gitte Nielsens management direkte, om danskeren virkelig var gravid, men det er der aldrig kommet et klart svar på. Det er kun blevet til kryptiske meldinger om, at parret bekræfter familieforøgelsen.

Gitte Nielsen bekræfter graviditet - men hvis?

Fødslen af Frida i weekenden hjælp ikke til opklaringen af, om Gitte Nielsen selv har båret barnet eller det er kommet til verden med hjælp fra en surrogatmor. I den udtalelse, den nybagte mor og far kom med til magasinet People, står der intet om, at Gitte Nielsen har født. Blot at den lille pige er kommet til verden.

- Vi er ovenud lykkelige over at kunne byde vores smukke datter velkommen i vores liv. Det har været en lang rejse, og det har været det hele værd, lød det fra Gitte Nielsen og Mattia Dessi.

Nyt billede: Har Gitte Nielsen taget røven på hele verden?
Gitte Nielsen har i forvejen fire store drenge. Én fra ægteskabet med Kasper Winding, én fra forholdet med NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer. Frida er Mattia Dessis første barn.

 

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.