Her er Lise Rønnes afløser på 'Aftenshowet'

Det er ikke en helt utrænet vært, der skal erstatte Lise Rønne som vært for 'Aftenshowet', når hun går på barsel

Når Lise Rønne går på barsel vil en anden erfaren tv-værtinde træde i hendes sted. Foto: DR
Når Lise Rønne går på barsel vil en anden erfaren tv-værtinde træde i hendes sted. Foto: DR
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når Lise Rønne går på barsel med sit tredje barn, vil en anden kvindelig tv-vært overtage skærmen og sofaen i 'Aftenshowet' på DR1.

Den nye vært får dog næppe brug for den helt store tv-træning, for der er nemlig tale om DR's egen Mette Bluhme Rieck, som har været vært på DR Sporten gennem det seneste års tid.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun forsvinder dog ikke helt fra 'Sporten', da hun i hele 2017 skal være 'delebarn' mellem 'Sporten' og 'Aftenshowet'.

På 'Sporten' kommer hun til at være vært på 'TV-Avisen' 18.30 og for de sene sportsnyheder kl. 22.20 på DR1, mens hun på 'Aftenshowet' kommer til at dele tjansen med de andre værter, Mark Stokholm, Mikkel Fønsskov, Ulla Essendrop og Ditte Haue.

Mette Bluhme Rieck ser frem til sit nye job på 'Aftenshowet'. Foto: DR
Mette Bluhme Rieck ser frem til sit nye job på 'Aftenshowet'. Foto: DR

En dygtig journalist
Det er en begejstret redaktionsleder på 'Aftenshowet', der snart kan byde velkommen til det nyeste skud på stammen.

-Vi glæder os til at få Mette Bluhme Rieck med på holdet. Udover at være en dygtig journalist er Mette også enormt behageligt selskab. Hun har en fantastisk evne til at snakke med alle slags mennesker og er oprigtig nysgerrig efter folks historier, siger redaktionsleder på 'Aftenshowet', Sara Otte i pressemeddelelsen fra DR.

Også Mette Bluhme Rieck selv ser frem til sin nye rolle, og særligt glæder hun sig til at få mulighed for at lave mere af én bestemt ting.

- Da jeg startede på Sporten sidste år, havde jeg aldrig lavet live-tv før og anede ikke, om det var noget for mig. Men jeg er faldet pladask for det og er vild med den nerve og den forbindelse, jeg føler til seerne, når vi er sammen om øjeblikket, mens det sker, fortæller hun i pressemeddelelsen.

- 'Aftenshowet' er et skønt sted, hvor den store aktuelle dagsorden møder folks dagligdag, og hvor der både er plads til de helt tunge emner, men også til det smalle, skæve og sjove - afhængigt af hvad der optager danskerne... Alt i alt er det en herlig omgang bland selv-slik, og dét kan man aldrig rigtig få for meget af, hvis du spørger mig.

Efter planen skal Mette Bluhme Rieck være vært på 'Aftenshowet' for første gang onsdag den 11. januar klokken 19.05 på DR1.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+