Annonce:
Annonce:

Her er Remees plan efter 'X Factor'

Den tidligere dommer og mentor i talentshowet drømmer om at udvikle mere talent

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

43-årige Remee er færdig med 'X Factor'. Det slog den rutinerede dommer fast i midten af april, og i dag afslørede han så, at lønnen har været afgørende for den svære beslutning.

Lønnen blev afgørende: Derfor sagde Remee nej til mere 'X Factor'

Men Remee, der med egne ord er verdens mest succesrige 'X Factor'-dommer, er ikke færdig med at udvikle talent.

- Min store drøm er at lave mit eget tv-format, som kun handler om det, jeg elsker 'X Factor' allermest for, nemlig det at udvikle og løfte et menneske og deres unikke talent, med alt hvad det indebærer og uden nogen, der skal holde det kunstigt nede. Det er Ikke nødvendigvis et musikalsk format, men det er det mest essentielle, jeg kan forestille mig, og jeg glæder mig, skriver han i en sms til Ekstra Bladet.

Annonce:

Det var i samme sms, at den nu tidligere 'X Factor'-dommer afslørede, at det var økonomien omkring talentshowet, der er flyttet fra DR til TV 2, der gjorde, at han har valgt at sige stop.

'X Factor'-bombe fra Remee: Det er slut

- Grunden, til at jeg til sidst og efter lang tids overvejelse takkede pænt nej til 'X Factor' 2019, var, at jeg krævede det, der hedder 'favourite nations'. Det var samme princip, som da jeg kom tilbage til showet for fem år siden efter tre års pause. Det betyder bare, at jeg ikke skal have mere end nogen anden, men heller ikke mindre, skriver Remee.

Blachman får millioner på TV2: Jeg gør det ikke for pengenes skyld

Med andre ord må det formodes, at Remee ikke vil finde sig i, at hans gode kammerat og 'X Factor'-konkurrent Thomas Blachman får mere i løn end ham selv. Blachman har som bekendt aftalt med TV 2, at han fortsætter som dommer i 2019.

Annonce:

- En ting er at resourcerne til at udvikle talenterne skal være ligeværdige, men det vigtigste for mig var værdigheden og princippet, da jeg altid investerer enormt meget af mig selv i 'X Factor' og faktisk statistisk har leveret de bedste resultater i verden som dommer, skriver Remee, der i sin tid som 'X Factor'-dommer har ført 11 deltagere til finalen i de otte sæsoner han har været med. Fire af hans finalister har vundet showet.

Ekspert: Derfor er Blachman vigtigst for TV2

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: