Hilda afslører: Keld skal finde en anden når jeg dør

Det kendte musikerpar, der næste år kan fejre guldbryllup, har styr på, hvad der skal ske, når den ene går bort

Keld og Hilda er ikke bange for at tale om døden. Foto: Linda Johansen
Keld og Hilda er ikke bange for at tale om døden. Foto: Linda Johansen

Julelys satte ild til Hildas hår

Hilda Heick: Vi vil hjem til Danmark

Heldigvis er der ingen overhængende fare for, at hverken Keld eller Hilda inden for den nærmeste fremtid stiller danseskoene. Faktisk er de begge så friske, at de netop nu er ved at bygge hus i Trørød, hvor de planlægger at tilbringe alderdommen.

I et nyt interview med ugebladet Søndag fortæller Hilda, der har rundet de 70, at hun og Keld har talt om, hvad der skal ske, den dag den ene af dem går bort.

- Keld dur ikke til at være alene. Så jeg siger altid til ham, at går jeg væk før ham, så skal han finde en anden at være sammen med, siger Hilda Heick til ugebladet Søndag.

Keld og Hilda holder sammen i tykt og tyndt, til døden dem skiller. Foto: Linda Johansen
Keld og Hilda holder sammen i tykt og tyndt, til døden dem skiller. Foto: Linda Johansen
 

70-årige Heick udsætter pensionen

Den fremtidsplan er Keld dog ikke helt enig i.

- Han siger så, at han ikke kan forestille sig et liv uden mig. Men hvor jeg tænker, at jeg nok skal klare mig, hvis jeg en dag bliver alene, for jeg er så vant til at tage mig af alle de praktiske ting, så kan jeg godt være lidt bekymret for, hvordan Keld ville klare det, siger Hilda Heick.

Døden er dog ikke noget, det notorisk optimistiske musikerpar bruger meget tid på at tænke på. De har nemlig helt bevidst valgt at have en positiv tilgang til livet, da de ellers ville blive drænet for energi, hvis de konstant skulle gå rundt og bekymre sig.

Det kan dog ændre sig, den dag den ene af dem pludselig bliver alene efter et livslangt og lykkeligt ægteskab.

- Det er selvfølgelig også lettere at have den positive indstilling, så længe vi har hinanden, siger Hilda, der i interviewet fortæller, at hun mødte sin livsledsager allerede i anden klasse.

De to kan nu se frem til at fejre guldbryllup næste år, hvilket - hvis alt går efter planen - skal foregå i parrets spritnye hjem.

Hilda Heick i styrt: Faldt ned ad trappe

Hilda bliver 70: 'Det er hårdt, at folk udråber mig som gammel idiot'