Højgravid Sarah Zobel: Svært at holde gang i sexlivet

Sarah Zobel forklarer, at de mange forandringer under graviditeten kan give problemer i dobbeltsengen

Burhan G og Sarah Zobel bliver snart forældre. (Privatfoto)
Burhan G og Sarah Zobel bliver snart forældre. (Privatfoto)
Følg Danske kendte

Højgravide Sarah Zobel venter sit og sangeren Burhan G's første barn.

Og Sarah Zobel, som er psykolog og tidligere model, afslører på en video lavet i samarbejde med BabySam, at den voksende mave også kan give visse problemer i parforholdet.

- Når man bliver større og mere besværet, er det måske ikke den mest sexede tid i ens liv, og det kan være svært at holde gang i ens sexliv og have det nærvær og den intimitet, som man plejer at have med sin partner, fortæller 41-årige Sarah Zobel ærligt.

Manden mister lysten
- Hvis intimiteten og nærværet mellem mand og kone dykker ned, kan det være meget sårbart og ensomt for mange kvinder, specielt hvis det er manden, der mister lysten.

Pligt til at tilfredsstille sin partner
I videoen giver Sarah Zobel 'Sex Reminders' til, hvordan man som gravid kan blive ved med at føle sig sexet og hvordan et par kan nærme sig hinanden.

Et af rådene omhandler pligt kontra lyst.

- Man har også en pligt i et forhold. Og pligten er også, man skal tilfredsstille og gøre den anden glad. Det kan godt være, man engang imellem er lidt træt og mest har lyst til at vende sig om på den anden side af hovedpuden og sige; 'Godnat skat', men så tager man sig selv i at sige; 'Nej, det kan godt være, jeg ikke har lyst, men jeg har også en pligt', og så må man lægge sig ind til den anden, eller gøre hvad der skal til, for at den anden bliver glad og tilfredsstillet og føler, at der er noget nærvær og intimitet. Så læg lysten lidt på hylden og skru lidt op for pligten, siger Sarah Zobel, der også mener, at kvinder skal gøre noget ud af sig selv, selv om de er gravide.

(Artiklen fortsætter under videoen)

- Og kære piger, husk på at man skal holde sig attraktiv i denne periode. Man har måske mest lyst til at dingle rundt i noget løst tøj og lade det hele vokse til, men det er netop vigtigt i denne periode, at man hiver shaveren frem og shaver sig de steder, man skal shave sig, og det er super meget mere besværligt, for man kan ikke se den og ikke nå ned til sine ben. Benet op på skamlen og så shave de ben, påminder Sarah Zobel.

Se hele videoen og alle rådene her

Burhan G's babymor: Barnets køn er vigtigt

32-årige Burhan G og 41-årige Sarah Zobel har officielt dannet par siden 2013. Sarah Zobel har været gift med den tidligere balletdanser og instruktør Alexander Kølpin gennem 13 år. De har børnene Vincent og Roberta sammen, men gik fra hinanden i 2012.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby