Højgravide Amalie: Jeg har rundet 30 kilo

Reality-stjernen er godt rund her kort før hun skal føde

Amalie er taget mere end 30 kilo på, siden hun blev gravid. Privatfoto
Amalie er taget mere end 30 kilo på, siden hun blev gravid. Privatfoto

Der er kun få uger til, at 24-årige Amalie Szigethy bliver mor for første gang.

Hendes datter kommer til verden ved et planlagt kejsersnit i slutningen af juli, og som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, bliver Josephine Charlotte tv-stjerne fra første gang hun trækker vejret. Amalie Szigethy har nemlig sagt ja til, at et tv-hold filmer kejsersnittet, så det i løbet af efteråret kan ses i reality-programmet 'Amalies baby'.

Amalie afslører: Det skal min datter hedde

Amalie ses ikke længere med sin endnu ufødte datters far. Men det er ikke kun rollen som enlig mor, hun får travlt med, når Josephine Charlotte er blevet født.

Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Den højgravide reality-stjerne har taget voldsomt på de seneste knapt ni måneder. Mere end 30 kilo - eller det der svarer til 120 pakker smør - er det blevet til i løbet af graviditeten. Men det tager Amalie ret roligt.

- Jeg er stolt af mig selv og skal nok komme i form igen, skriver hun på Instagram.

 

Amalie laver en Demi Moore: Se hende nøgen og gravid

Inden Amalie blev gravid, var hun næsten i fitnesscenter hver dag, og vægten raslede ned fra 67 til 59 kilo.

- Jeg har altid været vild med former på en kvindekrop - og det er jeg stadig. Men jeg er blevet besat af at træne, og så er de kilo bare røget. Jeg kan ikke fuldføre en dag uden at skulle ned i fitnesscentret og træne. Det er skræmmende, men jeg virkelig blevet afhængig af det, sagde Amalie for et år siden.

Superslanke Amalie: - Jeg er blevet besat af træning

I forbindelse med sin graviditet har Amalie slappet helt af omkring den den markante vægtøgning, og hun har tidligere fortalt, at hun regner med at tage sin datter med i fitnesscentret, når hun skal i gang med at træne igen.

- Men lige nu er alt perfekt og hele familien glæder sig til Josephine Charlotte kommer. Det er en ubeskrivelig følelse, at hun snart er her og jeg er meget lykkelig, siger Amalie Szigethy.

Mere Amalie: Baby-program fortsætter