Højgravide Cecilie Lassen brød sammen på tv

Cecilie Lassen er dommer i 'Danmark har talent'. Under optagelserne brød hun pludselig sammen og tårerne væltede ned

Cecilie Lassen er dommer i  'Danmark har talent' i nogle år. Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2
Cecilie Lassen er dommer i 'Danmark har talent' i nogle år. Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2

Der går nok ikke lang tid før Cecilie Lassen føder sit første barn. Hun er højgravid med musikeren Silas Bjerregaard og forventer at føde engang i September måned.

Men optagelserne til underholdningsprogrammet 'Danmark har talent' fortsætter stadig på TV 2, og selvom Cecilie Lassen er højgravid, så vil hun stadig sidde i stolen blandt dommerpanelet.

Kroppen sagde desværre bare fra. Under optagelserne fik balletdanseren bækkenløsning, og måtte melde sig syg efter en nat med stærke smerter.

Det skriver TV 2.

Husker du Melanie fra 'For lækker til love'? Det laver hun i dag

Brød sammen under optagelserne
Da talent-dommeren fik det bedre vendte hun tilbage på pinden. Hun troede det skulle være en almindelig arbejdsdag, men pludselig kom der en stor rullende vogn ind på scenen med små cupcakes og en lille bambi-bamse.

- Først forstod jeg ikke, hvad der foregik, siger Cecilie Lassen til TV 2.

Hun troede, at det var en del af showet. Men kollegaerne kom hurtigt med op på scenen for at fortælle Cecilie, at det var en babyshower og overraskelse kun til hende.

Det fik den højgravide balletdanser til at bryde sammen på tv. Tårerne væltede ned og blev ikke stoppet før en af kollegaerne gav hende et lommetørklæde.

Rørt blev hun.

Det hele bliver vist på tv, når 'Danmark har talent' har premiere i begyndelsen af 2018.