Annonce:
Annonce:

Holder stædigt fast: Jeg skal IKKE have børn!

Nikita Klæstrup meldte i 2020 ud, at hun ikke ønsker at få børn, og det holder hun fast i, selv om hun nu er kæreste med Mikkel frem for Casper. Så er det jo heldigt, at han har præcis samme holdning

Nikita Klæstrup meldte i 2020 ud, at hun ikke ønsker at få børn, og det holder hun fast i, selv om hun nu er kæreste med Mikkel frem for Casper. Men så er det jo heldigt, at han har præcis samme holdning

Video: Jonathan Damslund
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De fleste kan nok blive enige om, at eks-politikeren, mediepersonligheden og tv-tilrettelæggeren Nikita Klæstrup og kæresten Mikkel er et sødt par.

Men verden kommer næppe til at se et godt miks mellem de to i form af småfolk hjemme i privaten.

Parret vil nemlig ikke have børn. Hverken sammen eller med andre eventuelt fremtidige partnere.

Mødtes på 'FBOY Island'

Realitykonceptet 'FBOY Island' (fuckboy island) kommer på skærmen herhjemme 2. april, efter at det blev optaget i sommeren 2022.

Konceptet er i korte træk, at tre letpåklædte kvinder flytter ind i et hus, hvor de får selskab af 24 mænd.

12 af dem er efter egen opfattelse 'fuckboys', mens 12 af dem er mere stille og rolige, men de tre kvinder har ingen anelse om, hvem der er hvem, når programmet begyndet.

Og det var faktisk under optagelserne, at Nikita og Miikkel mødtes, forklarer hun fredag i en story på Instagram med titlen 'Historien om hvordan Mikkel og jeg mødte hinanden'.

Hun arbejdede for produktionen som såkaldt 'storyline producer' , mens han var deltager.

'Ups', siger mandestemmen i videoklippet, hvor det ligeledes bliver fortalt, at de to turtelduer begyndte at se hinanden privat efter at programmet over slut.

Bundet af barn
Det afslører de, da Ekstra Bladet møder turtelduerne ved EchoPrisen 2023 i KB Hallen torsdag aften.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, mødtes de i sommeren 2022, kort efter at Nikita var gået fra sin kæreste gennem fire år. Som det kan ses i boksen herover, skete det under optagelserne til et realityshow.

Men forholdet kommer ikke til udmønte sig i småfolk.

Beslutningen handler om en permanent manglende lyst til at være bundet af et barn, og det ser ikke ud til, at der er noget, som kan ændre på holdningen.

Annonce:

- Ingen af os vil have børn. Så det er virkelig heldigt. Det er meget, meget rart, siger Nikita Klæstrup til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nikita Klæstrup og Mikkel har været kærester siden november 2022, men datede i et halvt år forinden. Ingen af dem ønsker at få børn. Foto: Jonathan Damslund
Nikita Klæstrup og Mikkel har været kærester siden november 2022, men datede i et halvt år forinden. Ingen af dem ønsker at få børn. Foto: Jonathan Damslund
 

- Hvordan kan det være?

- Vi kan godt lide vores liv, som det er, og at vi bare kan hygge os og tage ud at rejse, hvis det er dét, vi har lyst til. Så kan vi fokusere på, hvad VI har lyst til, frem for hvad en eller anden skrigende baby lige har lyst til, påpeger Nikita Klæstrup.

- Men er det for evigt? Altså er det sådan en generel og overordnet beslutning for dit liv - eller for jeres - at I ikke vil have børn, eller er det bare lige nu?

- Jeg føler, det er en 'for evigt'-ting, siger Nikita.

- Ja-ja. Det er definitivt, supplerer hendes Mikkel. 

- Det er en meget modig - eller i hvert fald ikke en helt almindelig ting - i dagens Danmark bare at sige 'vi vil sgu ikke have børn'?

Annonce:

- Jeg vil sige, at jeg er meget glad for at jeg har fundet en, der heller ikke vil have børn. Det fungerer meget godt. Det ville være et problem, hvis han lige pludselig ville have børn, siger Klæstrup.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Nikita Klæstrup jubler, fordi hun har mødt kærligheden igen. For blot en uge siden blev hun kæreste med Mikkel, efter at de har datet i snart et halvt år

Nikita Klæstrup har også tidligere udtalt sig om den manglende lyst til at formere sig.

Dengang skrev kalenderen 2020, hvor hun var i et forhold med Casper Kofod, men tingene har med andre ord ikke ændret sig siden.

På Instagram skrev hun dengang blandt andet:

'Jeg vil ikke have børn. Og jeg vil virkelig ikke have samtalen om børn. (...) Fordi det er noget, jeg bliver spurgt om. Jeg bliver spurgt af familiemedlemmer, kollegaer, journalister og hver gang svarer jeg 'Forhåbentligt aldrig' og skal så derefter høre på, at det må jeg aldriiiiig sige og at jeg nok skal skifte mening.'

Nikita Klæstrup fortæller, at hun og kæresten, Mikkel, skal have flere kærestetatoveringer - også intime steder på kroppen

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: