Annonce:
Annonce:

Hunulven vil være endnu strammere

Bloggeren Selina Visbech overvejer at lave træningsprogrammer til andre

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hunulven Selina Visbech, der tidligere har dannet par med Ulven Peter, har sat sig selv på en hård træningsplan, der skal gøre hende endnu strammere.

Og forhåbentlig med henblik på at kunne inspirere andre.

- Min udfordring 'fit på en måned' har jeg stillet mig selv for at prøve at rykke mig ikke kun fysisk, men også mentalt. Jeg kan godt lide at stille mig selv udfordringen og især arbejde med min krop. Det inspirerer mig utrolig meget at kunne dele mine udfordringer på min blog og inspirere andre, siger Selina, der til dels lever af at blogge om sit liv.

Selina vil gerne give andre træningsråd. (Privatfoto).
Selina vil gerne give andre træningsråd. (Privatfoto).
 

Hun har gennem mange år trænet benhårdt hver dag, men nu skruer hun altså op for træningen.

Hunulven på hed pooltur med Gustav

- Min interesse for træning og kost stiger for hver dag, så hvem ved om det kunne gå hen og blive en levevej ved siden af bloggen, siger hun til Ekstra Bladet.

Annonce:

sin blog fortæller hun, at hun smed et kilo på blot fem dage ved at spise, så væsken ikke hobede sig op i kroppen.

Hunulven Selina jages af lumre mænd

'For at opnå væsketab er det primært kosten, der skal overholdes til punkt og prikke. Træningen er det mere langsigtede, som giver den endelige figur med markering af mavemusklerne, som er mit ønske i denne udfordring. Ved at smide kropsvæsken kan jeg derefter arbejde målrettet og præcist med min træning, da jeg får fuld kontrol og syn over min krops træning og udvikling. For at jeg på en måned skal kunne opnå tydelige mavemuskler, er det meget vigtigt, at jeg holder denne kostplan henover perioden. Det er super hårdt for kroppen i starten og den vil skrige på kulhydrater. Det var slemt de første to dage for min krop, da jeg er vant til at spise sunde kulhydrater, men her på 5. dagen har min krop vænnet sig til rytmen'.

Hunulven flirter med ny mand

Nu overvejer hun at hjælpe andre med at blive lige så fit.

- Først og fremmest gør jeg det for at dele ud af mine erfaringer. Det inspirere mig  der er mange der følger med på sidelinjen og det glæder mig, så hvis det fortsætte kunne jeg overveje at begynde at lave nogle træningsprogrammer. Men det er en længere overvejelse jeg er i gang med.

Du kan følge Selina her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: