Hurra - hun gør det igen: Gadegaard lufter kroppen

Musikeren og bloggeren har helt nye billeder, hvor hun jubler over de resultater, hendes træning giver

Foto: Anne Gadegaard
Foto: Anne Gadegaard

Sommeren er kommet til Danmark - så længe det varer - og folk myldrer ud for at få lidt sol. Det gælder også for Anne Gadegaard, der har delt nye billeder på sin blog, hvor hun viser sin krop og resultater frem i træningstøjet.

- Der er virkelig ikke noget mere dejligt, end når man kan se resultater fra træningen. Jeg kan nemlig mærke, mit tøj begynder at sidde mere løst, og så kan jeg også se det, når jeg kigger på min krop, skriver hun.

Den unge sangerinde roser sin personlige træner, men fortæller også, at dagens (torsdagens, red.) træning bare skal overståes. Og det er der en ganske god grund til.


- Lige om lidt skal jeg ned og træne, og så skal jeg ud og nyde det her vejr. Derfor tænker jeg at få træningen overstået, så jeg hurtigst muligt kan komme udenfor. For det her vejr skal ikke gå til spilde, skriver hun.

Foretrækker at gå nøgen
Anne Gadegaard har ved flere lejligheder slået fast, at hun har et ganske afslappet forhold til at vise sin krop frem.

- Jeg vil da gerne indrømme, at jeg selv ville have det svært ved at gå fuldstændig nøgen rundt foran andre, og det er jo fordi ingen andre gør det, men hvis det nu bare blev normalt, så ville alle sgu da foretrække at gå nøgen rundt, har hun tidligere skrevet på sin blog.

Anne Gadegaard viser hud igen: Jeg bliver rigtig flov