Husker du DR's bikini-babe? Her er hendes hemmelighed

Selina Visbech fra 'Morgengymnastikken' på DR3 fortæller, hvordan hun er kommet i topform

Foto: Privat
Foto: Privat
Følg Danske kendte

For ganske nyligt skrev Ekstra Bladet, at DR's fitnessvært Selina Visbech har fundet kærligheden og fået styr på arbejdslivet.

DR's bikinibabe i storform: Kæreste og gesjæft i hus

For Selina Visbech er sundhed alfa og omega. Det er limen, der binder hendes tilværelse sammen, og nu afslører hun, hvordan hun holder sig i god form.

Der er nemlig en række ting, man med stor fordel bør undgå, og en række ting, man med stor fordel bør gøre, hvis man vil leve et sundt og lykkeligt liv ifølge fitnessværten.

Her kommer fire gode råd:

Binini-babens fire gode råd

1. Husk din søvn:

- Man skal sove meget om natten, så man vågner op om morgenen med god energi og overskud. Det er meget simpelt, lyder det.

2. Et aktivt liv:

- Man skal lave en træning, man trives med, og som ikke ødelægger en. Det lægger jeg meget vægt på i min egen træning, siger hun og tilføjer:

- Den skal være effektiv og ikke destruerende for kroppen. Mange overtræner nemlig og når ikke resultater, fordi kroppen ikke når at restituere.

Selina Visbech fortæller, at man bør lave styrkeøvelser, hvor man får pulsen op og bruger kroppens muskler meget.

- Det kan være squat og burpees (en form for englehop, red.). Dem laver jeg mange af, siger hun.

3. Spis nærende

- Du skal have en kostplan, hvor der står, hvad du skal spise. Piger skal have mellem 1.500 og 2.000 kalorier. Jeg anbefaler, at man holder sig til 1.500 kalorier, fordi det kan man sagtens nøjes med, hvis man spiser nærende.

Selina Visbech fortæller, at man bør spise proteiner og grove grøntsager.

- Kylling og æg er nogle af de bedste proteinkilder, og det er vigtigt, at man får 600 gram grønt om dagen. Der kan man spise frugt og grove grøntsager som broccoli.

4. Drik masser af vand

- Det er vigtigt, at man får udrenset sin krop. Der er mange, der ikke drikker nok vand. Man skal drikke halvanden til to liter om dagen, siger hun.

Her nyder Selina Visbech et glas rosévin, men den slags hører altså ikke til et sundt liv ifølge hende. Foto: Privatfoto
Her nyder Selina Visbech et glas rosévin, men den slags hører altså ikke til et sundt liv ifølge hende. Foto: Privatfoto

Selina Visbech har et sidste råd.

Hun afslører, at nøglen og kilden til motivation for hende er, at sund kost gør hende lykkelig på lang sigt modsat for eksempel junkfood, der ifølge Selina Visbech kun giver en kort glædesrus.

- Det er nok, at en god krop giver et godt liv. Alle de her ting har en længerevarende værdi, end når du spiser dårligt. Det giver en umiddelbar lykke, der varer ganske kort, men når du træner og spiser sundt, er du glad hele tiden, siger Selina Visbech.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde