Husker du ManBand? Her er de i dag

Blachmans mandegruppe vandt stor folkelig opbakning i sidste års X Factor. Og de har ikke været en døgnflue

ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt)
ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt)
Følg Danske kendte

De røg ud lige før finalen, men allerede to dage efter havde ManBand deres første job. Og faktisk har de spillet hver weekend lige siden 'X Factor'.

- Vi har sprængt rammerne for, hvad DR havde forudset for deres deltagere - det har de i hvert fald fortalt os, siger Ole Johansson til Ekstra Bladet.

TV: ManBand: Vi røg ud med et brag

Lina kunne ikke styre sig: Smækkys til ManBand

Åbnet festival
Og det er klart, at nogle job har været sjovere end andre. Jesper Lohmann husker især, da de skulle spille til Køernes Dag i Vojens - den årlige begivenhed, hvor de økologiske køer kommer på græs.

- Der var måske 3500 mennesker, så det var en virkelig fed oplevelse, siger Jesper Lohmann og Ole Johansson er helt enig:

- Ja, vi troede, der ville være 12-15 mennesker, men da vi kom op over en bakke, var der fyldt med mennesker – det mindede nærmest om Roskilde Festival. Det var fantastisk sjovt.

ManBand skifter sang i sidste øjeblik

ManBand: (K)ærlig karikatur

Udover de mindre spillejob og storcentrene har ManBand gæstet Ringe festival og sågar åbnet Langelands festivalen. Efter disse to job henvendte RW productions and Management, og ManBand skrev deres egen kontrakt.

Dennis er frontfigur
Der er ingen tvivl om, at Dennis Krohn, der er gruppens yngste medlem, gjorde sig særligt bemærket i sidste års 'X Factor', da optrådte i utroligt nedringede skjorter. Og ManBand afslører da også, at Blachman faktisk arbejdede hen mod, at Dennis Krohn skulle være ManBands frontfigur.

- Det er stadig meget Dennis’ drøm. Alle kan huske Dennis – det er Dennis, der er ManBand udadtil, fortæller Ole Johansson.

Så skete det endelig: ManBand smed skjorten

Både han og Jesper Lohmann har været uhyggeligt skræmte over, hvor stor sexappeal han har.

- 50 procent af de kvindelige fans kan bedst lide Dennis, 40 procent kan lide Ole, og de sidste 10 procent kan lide Jesper, der nogle gange hedder Jan, siger Ole drilsk.

I dag arbejder de tre herrer på et folk-projekt, hvor de skriver deres eget musik og egne tekster.

TV: ManBand: Blachman bestemmer hvor frække vi må være

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time