I dag starter 'Vild med dans' - stueversionen

Thomas Evers Poulsen, Karina Frimodt og Michael Olesen er klar til at danse for

Thomas Evers Poulsen dansede i 2019-sæsonen af 'Vild med dans' med Christel Pixi. Foto: Mogens Flindt
Thomas Evers Poulsen dansede i 2019-sæsonen af 'Vild med dans' med Christel Pixi. Foto: Mogens Flindt

Dansegulvet er skiftet ud med stuegulve landet over, når Thomas Evers Poulsen fredag morgen byder op til dans hjemme i stuerne.

Sammen med en række af de øvrige dansestjerner fra 'Vild med dans' vil han de næste morgener invitere alle, der har lyst, til en svingom. Fredag morgen står der slowfox på programmet.

- Man behøver jo ikke kun at lave 'Vild med dans' i efteråret. Derfor gør vi det nu, siger Thomas Evers Poulsen til Ekstra Bladet.

- Og man kan komme som Vorherre har skabt en. Man behøver ingen ingen dansepartner eller stiletter. Man kan danse i sutsko, hvis man vil, griner den populære danser.

Vender tilbage til skærmen

Han erkender, at det er en af de sværeste danse den nye 'Vild med dans'-danseskole lægger ud med.

- Men jeg lover, at det bliver stille og roligt, så alle kan følge med. Det bliver en ballroom-fitness-version af slowflox, vi skal danse, og den er lidt anderledes end den klassiske. Men med den version kan man være i en almindelig stue, siger han.

Thomas Evers Poulsen har som mange andre mistet sin indtægt på grund af corona.

- Hele min kalender er ryddet. Jeg skulle have undervist på Kreta, i Tyrkiet, på Cypern og på Lanzarote. Samtidig plejer jeg at have en masse polterabender på denne årstid. De er lige som mine foredrag udskudt - heldigvis ikke aflyst, siger han.

Bekræfter: - Vi er gået fra hinanden

Derfor glæder Thomas Evers Poulsen til at bringe lidt danseglæde hjem til danskerne de kommende otte dage.

- Man bliver bare glad i låget af at danse, siger han.

Ud over Thomas Evers Poulsen underviser Morten Kjeldgaard, Karina Frimodt, Silas Holst, Asta Björk, Michael Olesen, Mille Funk og Jenna Bagge i dans de kommende morgener. Det sker på 'Vild med dans' Facebookprofil fra klokken 10.