Ibi og Makienok udvider familien

Tv-værten Ibi Makienok og fodboldspilleren Simon Makienok har tilføjet hunden Anton til familien

Den lille ny i familien siger vov. (Foto: Mogens Flindt)
Den lille ny i familien siger vov. (Foto: Mogens Flindt)

Der er glade, logrende og bjæffende dage hjemme hos familien Makienok.

Tv-værten Ibi Makienok og hendes mand, fodboldspilleren Simon Makienok, har netop tilføjet hunden Anton til familien.

Det viser den 40-årige tv-værtinde på sin Instagram-profil på et billede af hende og den lille hvide uldtot, der nærmest dækker for Makienoks storsmilende øjne:

- Sig hej til vores nye familiemedlem - Anton. Ham har vi ventet lang tid på, skriver fru Makienok til fotoet efterfulgt af et hjertesymbol.

Ibi Makienok har lovet at smide tøjet og løbe nøgen ned gennem gågaden i Hobro, hvis fodboldholdet vinder en medalje i årets Superliga. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Ibi hylder Hobro med bar røv

Ud over den lille isbjørne-lignende Anton består familien Makienok også af tv-værtens søn fra et tidligere forhold, og hele familien har brugt de spæde sommerdage på at sætte deres sommerhus i stand, inden de tog forskud på sommerferien med en afslappende smuttur til den tyske ø Sylt. Det viser Makienok-parret på deres fælles blog crystalkidbabyshark.com.

Ibi og Simon Makienok blev gift den 6. september 2014 og deler deres tid mellem Danmark og Italien, hvor den 24-årige fodboldspiller dribler rundt som angriber for den sicilianske serie A-klub Palermo.

Se billedet af Ibi Makienok, der introducerer Anton her.

Ibi Makienok har tidligere talt om den store sorg ved at miste sin mor. Nu har Simon Makienok også mistet sin. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto) Danske kendte Ibi i dyb sorg over familietragedie