Igen, igen: Kendispar sænker prisen på lejlighed

Det kniber med at komme af med boligen for Cecilie og Silas Bjerregaard Lassen

Cecilie og Silas Bjerregaard Lassens villalejlighedhar været til salg i 142 dage. Foto: Jonas Olufson
Cecilie og Silas Bjerregaard Lassens villalejlighedhar været til salg i 142 dage. Foto: Jonas Olufson

For under fem millioner kroner kan kendisparret Cecilie og Silas Bjerregaard Lassens villalejlighed nu komme på nye hænder.

Den tidligere balletdanser og forsanger i det nu opløste band Turboweekend har for anden gang valgt at sænke prisen på deres bolig på Amager.

Nedjusteringen lyder denne gang på 200.000 kroner, hvilket er det samme beløb, som da de i september sænkede prisen første gang. Dermed er der altså nu givet 400.000 kroner i rabat i forhold til de 5.350.000 kroner, som lejligheden oprindeligt var udbudt til salg for. Det skriver boliga.dk.

Lejligheden består af to plan med blandt andet et køkken-alrum i stueplan og flere disponible rum samt et badeværelse i kælderen. Boligen strækker sig over 79 kvadratmeter - eller 153, hvis man indregner kælderetagen.

Kendt par efter hård sygdom: Nu sættes lejligheden til salg

Cecilie og Silas Bjerregaard Lassen købte boligen tilbage i foråret 2016 for 3,8 millioner kroner og har altså udsigt til en pæn gevinst, hvis den bliver solgt til den nuværende pris.

Siden parret flyttede ind i villalejligheden, er de blevet forældre til en dreng. Cecilie Bjerregaard Lassen gennemgik en meget hård graviditet, hvor hun fik bækkenløsning, karpaltunnelsyndrom og De Quervains Syndrom, der betød, at den tidligere balletdanser ikke kunne bruge sine hænder eller ben.

- Det føles, som om jeg er nem at udskifte, fordi du kan købe modermælkserstatning, men det er kun farmand, som kan løfte og trøste. På de grå dage føles det som en kæmpe umyndiggørelse af min morrolle, har hun tidligere udtalt i Eurowoman.

Cecilie Lassen hyldes på instagram: Viser ærligt billede af sin mor-krop

Cecilie Bjerregaard Lassen fødte 26. september 2017, og også efterfølgende har hun haft gener.

-  Der er lidt tilbage af håndsmerterne og der er også stadig lidt tilbage af bækkenløsningen. Begge dele er hormonelt betinget, så der er ikke andet at gøre end at vente. Så forhåbentligt bliver det bedre, når jeg stopper med at amme, og min krop kommer helt tilbage til sig selv. Det satser jeg stærkt på, sagde Cecilie Lassen til Ekstra Bladet i maj måned.

Cecilie Lassen er uddannet fra den kongelige danske ballet og er blandt andet kendt fra spillefilmen 'De Standhaftige' og som dommer i 'Danmark har talent', mens gemalen Silas Bjerregaard har udgivet flere albums med bandet Turboweekend, der tidligere på året meddelte deres fans, at de har valgt at gå hvert til sit efter årets turne.

Hårdt prøvet TV2-dommer: Det lader til, at jeg slipper for operation