Inden tv-debut: Håber jeg overlever

I minutterne før Isabella Sonne tjekkede ind i 'Love Island', fangede Ekstra Bladet den nervøse deltager over telefonen

24-årige Isabella Sonne er lettere nervøs, da Ekstra Bladet torsdag fanger hende over telefonen.

Senere samme eftermiddag skal hun tjekke ind i tv-programmet 'Love Island', hvor hun vil forsøge at slå kløerne i deltageren Nikolaj Würtz.

Og det er ikke let. For han har en solid flirt kørende med deltageren Emilie Thorup, der flere gange har givet bevis for, at hun er ualmindeligt jaloux anlagt.

Reality-babe satser ALT: Siger jobbet op for at finde kærligheden

Med Emilies egne ord så har hun det med at 'gå cray cray', hvis nogen flirter med hendes fyr, og der er derfor lagt op til hønekamp i buret på Gran Canaria.

Lidt nervøs
Men det stopper ikke Isabella Sonne, der har fulgt med på tv og har tænkt sig at gå målrettet efter Nikolaj - også selv om det betyder, at hun risikerer at få Emilie på nakken.

- I starten var jeg mest interesseret i Rasmus, men jeg synes, at Nikolaj har vist nogle sider af sig selv, som jeg er helt vild med. Jeg tror, at vi ville kunne klikke godt sammen, siger Isabella Sonne.

- Emilie siger jo gang på gang, at hun bliver 'cray cray', når hun bliver jaloux. Er du nervøs?

- Jeg er lidt nervøs. Hun må helst ikke gå cray cray på mig, så jeg må sige til hende, at vi er der af den samme årsag, og at jeg må vælge med hjertet. Hun virker rimelig rationel til tider - måske ikke lige når Nikolaj snakker med andre piger, men hun virker som en, jeg kan tale med, siger Isabella Sonne.

Julie elsker bad boys, men: Alle har været mig utro

- Men du skal jo ind og snakke med ham, hvis du skal have en chance?

- Ja, det er sandt nok, hehe, men hun var min yndlingsperson fra start, så jeg håber ikke, at hun bliver for cray. Jeg håber da, at jeg overlever, smågriner hun nervøst.

Isabella får med det samme mulighed for at imponere fyrene. Foto: TV3
Isabella får med det samme mulighed for at imponere fyrene. Foto: TV3

Selvudnævnt buddhist
Men hvem er det så, der tjekker ind i programmet? Det er en ung kvinde, der har set Jamie i det københavnske natteliv et par gange, men aldrig talt med ham. Det er en kvinde, der vil kærligheden, og som håber at det kommer til at ske i 'Love Island'.

21-årige Olivia: Mænd skal forgude kvinder

Og så er det en kvinde, der er selvudnævnt buddhist.

- Jeg kan bare godt lide mindfulness, og jeg blev fascineret af det univers. I januar i år flyttede jeg hjem til en buddhistisk munk i Sverige for at udforske det mere. Det var overvældende og en oplevelse, jeg har taget med mig. Det har givet mig en indre ro og en forståelse for, hvem jeg selv er.

- Hvem er du så?

- Ofte defineres det ud fra ens arbejde, venner og familie. Jeg tror, der er noget dybere. Men den del holder jeg for mig selv, for jeg er selv i gang med at udforske, hvem jeg er. Jeg kan dog sige, at jeg er en åben og sjov person.

Afslørede pinlig sex-oplevelse på tv: Her er historien bag

Og sidstnævnte kan intervieweren bekræfte. På spørgsmålet: 'Hvordan har du det med at skulle sove i en stor sovesal sammen med de andre. De ligger jo og dyrker sex ved siden af hinanden?' lyder svaret tørt.

- Jeg har gået på efterskole, så det har jeg oplevet før.

Av, av, av: Tv-seerne flygter fra 'Love Island'

Hvordan Isabella Sonnes entre i programmet gik, det kan ses i aften på TV3 og Viaplay.