Indrømmer: Kendte ikke Rihanna

Mads Mikkelsen fortæller i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!', hvordan han endte med at være Rihannas bitch i popstjernens musikvideo til 'Bitch Better Have My Money'

Mads Mikkelsen var gæst i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!' for at promovere filmen 'Druk'. Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix
Mads Mikkelsen var gæst i talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!' for at promovere filmen 'Druk'. Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix

Det er meget opmærksomhed omkring Mads Mikkelsen disse dag. Filmen 'Druk', hvor Mads Mikkelsen har en af hovedrollerne, har lige været nomineret til en Golden Globe, og Oscar-chancerne ser også gode ud for Thomas Vinterbergs film.

Derfor var Mads Mikkelsen natten til onsdag gæst i det store, amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel Live!'.

Den danske film Druk rykker tættere på en Oscar-nominering

Her var værten, Jimmy Kimmel, interesseret i at høre om Mads Mikkelsens rolle i Rihannas musikvideo 'Bitch Better Have My Money' fra 2015. Mads Mikkelsen var dog usikker på, hvem sangeren egentlig var, da han fik tilbudt rollen.

- Jeg fik et opkald fra min agent, der spurgte, om jeg vil være med i den her Rihanna-ting, og jeg svarede, ja, men hvem er den her Rihanna-ting. Jeg ved ikke meget om popkultur, lyder hans svar i showet.

Se musikvideoen her. (Videoen har seksuelt indhold)

Går til angreb: 'Noget barnligt vrøvl'

Søn ville med på settet
Selvom skuespilleren ikke selv vidste, hvem Rihanna var, så var Mads Mikkelsens børn begejstrede, da de hørte, at deres far skulle være med i en musikvideo med selveste Rihanna.

- Det var faktisk den første gang, at min søn gerne ville med mig på filmsettet. Det fik han ikke lov til. Han var lidt vild med hende, og jeg var bange for, at det ville være 'tricky', fortæller Mads Mikkelsen i interviewet.

Jimmy Kimmel spørger blandt andet også til drukkulturen herhjemme, og hvorfor Mads Mikkelsen ofte spiller skurkeroller. Du kan se hele interviewet med den danske stjerne her:

Mads Mikkelsen er skurk i den kommende 'Fantastiske skabninger 3'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri