Annonce:
Annonce:

Indrømmer: Sådan narrede vi publikum

Gæster i Cirkusrevyen skulle tro, at Ulf Pilgaard i sin sidste sæson fik overrakt friske blomster efter hver forestilling. Men det var snyd og humbug, afslører han nu

Den folkekære revyskuespiller Ulf Pilgaard gik i oktober på scenen for allersidste gang i Cirkusrevyen efter 40 sæsoner. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Den folkekære revyskuespiller Ulf Pilgaard gik i oktober på scenen for allersidste gang i Cirkusrevyen efter 40 sæsoner. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Cirkusrevyens instruktør, Lisbet Dahl, insisterede på, at skuespiller Ulf Pilgaard skulle have en buket blomster efter hver af 2021-sæsonens 176 forestillinger.

Det var nemlig hans allersidste sæson efter 40 sæsoner på revyen.

Men det ville løbe op i rigeligt mange buketter, og derfor fik revyen lavet en bæredygtig buket af papirblomster, som Ulf Pilgaard fik overrakt efter hver forestilling.

Det afslører han i et interview med Danmarks Radio.

- Hun (Lisbet Dahl, red.) syntes ikke, at nogen skulle snydes for det, så jeg fik en buket papirblomster hver aften. Der var jo ikke et øje, der kunne se, de ikke var ægte.Så jeg afleverede mine blomster til regissøren efter hver forestilling, fortæller han til DR.

Annonce:

Majestæten på scenen
I en alder af 80 år gik Ulf Pilgaard i oktober 2021 på scenen for sidste gang på Bakken i Dyrehaven nord for København. Mange havde købt billet til Cirkusrevyen sidste år for at få et sidste glimt af den karismatiske revyskuespiller.

Corona havde dog været årsag til, at sommerens forestillinger var blevet udskudt flere gange, og at færre kunne sidde blandt publikum hver gang. Derfor blev der indlagt adskillige ekstra-forestillinger, med henblik på at så mange som muligt kunne opleve Ulf Pilgaard en sidste gang.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

 

Under hans allersidste optræden, hvor han som mange gange tidligere parodierede dronning Margrethe, kom majestæten selv på scenen og overraskede skuespilleren.

DR har fulgt Ulf Pilgaard i perioden op til hans sidste sæson i Cirkusrevyen. Det er blevet til programmet 'Ulfs store finale', som kan ses mandag aften klokken 20 på DR1 eller på DRTV.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: