Ingen skilsmissekommentarer fra Aqua-Lene

Ægteskabet mellem to af Nordens største musikkunstnere er slut - Lene Nystrøm kommer ikke til at sige mere offentligt om sin skilsmisse fra Søren Rasted, end hvad parterne tidligere har meldt ud i deres Instagram-opslag, men tidligere har hun til norsk Se og Hør fortalt om sine forældres evige opbakning i gode og dårlige tider

Lene Nystrøm og Søren Rasted til pressemøde på 'Vi elsker 90'erne'. Foto: Jonas Olufsen /Polfoto
Lene Nystrøm og Søren Rasted til pressemøde på 'Vi elsker 90'erne'. Foto: Jonas Olufsen /Polfoto
Følg Danske kendte

NB! Ekstra Bladet er blevet gjort opmærksom på, at Lene Nystrøms citater vedrørende hendes forældres opbakning er citater af ældre dato, fra før skilsmissen mellem hende og Søren Rasted blev offentliggjort. Derfor skal det her understreges, at Lene Nystrøm altså ikke har udtalt sig yderligere om skilsmissens vilkår, siden Aqua-parret offentliggjorde skilsmissebeslutningen i sidste måned.

For 16 år siden sagde Lene Nystrøm og Søren Rasted ja til hinanden i kirken. Det var et ægteskabsløfte i medgang og modgang, og sammen fik de to børn og en livslang karriere.

Men det hele fik sin ende, da parret i april annoncerede på de sociale medier, at de skulle skilles. Begge delte et intimt billede fra en koncert med samme tekst.

- Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt for hinanden, siger Søren Rasted om beslutningen.

Søren Rasted og Lene Nystrøm understregede, at deres beslutning om skilsmisse ikke ville have nogen indflydelse på deres band Aqua. De vil stadig spille sammen.

Først røg ægteskabet: Nu sælger Aqua-par sommerhuset
Siden den chokerende nyhed om skilsmissen har parret ikke udtalt sig om bruddet. De har ønsket fred og ro fra pressen, og specielt vist hensyn til deres to børn på 11 og 12 år. Og den beslutning står de ved. Der kommer ikke flere citater til offentligheden om skilsmissen.

I følge norsk Se & Hør har den 43-årige norskfødte sangerinde tidligere fortalt, at to mennesker altid har bakket hende op.

- Mor og far er der altid for mig. De giver mig styrke og ikke mindst mod. Når tingene er vanskelige, så hjælper det altid at besøge mor og far, har Lene Nystrøm tidligere fortalt ifølge norsk Se & Hør.

Søren Rasted og Lene Nystrøm. Foto: Jan Sommer/ Polfoto
Søren Rasted og Lene Nystrøm. Foto: Jan Sommer/ Polfoto

Skete det lige?! Aqua chokerede

Internationale hits
Aqua, der ud over ægteparret bestod af sangskriveren og produceren Claus Norreen samt sangeren René Dif, da det blev dannet i 90'erne, fik det helt store internationale gennembrud med nummeret 'Barbie Girl'.

Siden hittede de med numre som 'Cartoon Heroes' og 'Around the World', før gruppen i 2001 blev først opløst og siden gendannet i 2007.

I efteråret 2016 besluttede Claus Norreen at forlade bandet, der dermed blev reduceret til tre medlemmer.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.