Inger Støjberg: Det var et pinefuldt forår

Den rødhårede Venstre-politiker Inger Støjberg har haft et år, der arbejdsmæssigt har været op ad bakke

Inger Støjberg erkender, at det har været en pinefuldt forår for Venstre. (Foto: Rumle Skafte)
Inger Støjberg erkender, at det har været en pinefuldt forår for Venstre. (Foto: Rumle Skafte)

På underholdningssiden peger Inger Støjberg på Melodi Grand PRix'et som årets højdepunkt. Anderledes festligt ser det ud, når hun ser tilbage på 2014 som politisk år.

- Det har været en politisk vanskeligt år, så arbejdsmæssigt har det været op ad bakke, siger Inger Støjberg på den røde løber til TV2's 'Årets Øjeblikke', der blev afholdt tirsdag aften i Operaen i København.

Politikernes udtalelser fik fredag meget usædvanligt retspræsident Torben Goldin, Retten på Frederiksberg, op af stolen. Han pegede på, at politikerne bryder loven med deres udtalelser, fordi sagen ikke er endeligt afsluttet. (Foto: Jonas Olufson) Krimi Politikere anmeldt for at blande sig i rettens afgørelse

Hun håber, at Venstre nu er ovre den skidte periode, så 2015 bliver et lidt nemmere år.

- Det var et pinefuldt forår, og det er jo noget, vi bare må leve med i Venstre. Det er blevet en del af vores historie. Vi kom i gennem det, og det gjorde vi i fællesskab trods uenigheder, siger hun.

2015 står på valg
Det er klart, at som garvet politiker, betyder fylder det kommende folketingsvalg meget, når Inger Støjberg skal se fremad.

- Jeg håber selvfølgelig meget, at vi vinder, og jeg vil gøre mit for det. Men vi skal også gøres os fortjente til det, slår Inger Støjberg fast.

Samfund Hizb ut-Tahrir: Demokrati er en forkert styreform

Artiklen fortsætter under billedet

Inger Støjberg med sin mand på den røde løber til TV2's 'Årets Øjeblikke', der blev afholdt i Operaen i København. (Foto: Rumle Skafte)
Inger Støjberg med sin mand på den røde løber til TV2's 'Årets Øjeblikke', der blev afholdt i Operaen i København. (Foto: Rumle Skafte)
 

Færre bøder
Hvis Inger Støjberg skal ændre på noget i 2015, må det være på bødemængden, der ifølge hende selv har været lidt for høj i år.

- Jeg har endnu en gang formået at få mange p-bøder i år, så det vil jeg meget gerne gøre om. Og her kan lige så godt sige det, som det er: Der vil jeg stramme op, siger Inger Støjberg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg har fået nogle dumme parkeringsbøder. Som jyde i København er du lidt presset i forhold til at finde parkeringspladser.

Sportsligt mener Inger Støjberg, at Kevin Magnussen er den person, der i 2014 har gjort sig særligt bemærket. På det politiske plan peger hun på sit eget parti:

- Venstre har gjort sig bemærket på godt og ondt. Men det endte jo heldigvis godt, og det er vigtigt for mig.

Inger Støjberg har ført an i Venstres seneste udlændinge-udspil (Foto: Polfoto) Dansk politik Venstre-toppens hårde indvandrerkurs skaber intern uro

Du kan se TV2's store show om året, der er gået mandag den 29. december.