Irina: Derfor vil jeg hedde Olsen

Bloggeren Irina Babenko har droppet sit ukrainske efternavn, fordi hun er uvenner med sin far og ikke vil hedde det samme som ham

Irina: Derfor vil jeg hedde Olsen

Irinas opvækst har heller ikke været let. Hendes barndom var fuld af mobning. Hør hende fortælle om det her

Reality-stjernen og bloggeren Irina Babenko forklarede i går på sin blog, at hun ikke længere hedder Babenko til efternavn, men derimod har taget sin kæreste Mortens efternavn, nemlig Olsen. På bloggen forklarede Irina, at navneskiftet er sket, fordi hun ikke føler, at hun har noget med sit Ukrainske hjemland at gøre længere. Men i går aftes uddybede hun sin beslutning overfor Ekstra Bladet med en endnu mere personlig grund.

Irina Babenko laver bryst-testen

- Min far, der er læge,  har været  modstander af, at jeg lavede reality-tv. Så derfor begyndte han allerede for noget tid siden at udtrykke sin utilfredshed med, at jeg hedder det samme som ham, fordi han arbejder på et hospital som læge. Og han ønskede ikke, at folk måske ville finde ud af, at jeg var hans datter, hvis der f.eks. kom nogle ting frem omkring mig, som han ikke brød sig særligt meget om, forklarer Irina Babenko overfor Ekstra Bladet og tilføjer:

Irina the Diva strutter for og bag

Jeg ser ikke længere min far
- Allerede dengang overvejede jeg at skifte Babenko ud med et andet efternavn, fordi jeg var irriteret over, at han skammede sig over mig. Og nu er jeg bare nået dertil, at jeg har skiftet mit efternavn ud, fordi han yderligere har gjort nogle ting, der gør, at jeg ikke vil bære hans efternavn.

Irina Olsen afslutter med kort og kontant at sige: Jeg ser ikke længere min far.

Irina hånet på nettet: Du er grim uden makeup

Et smukt billede af Irina.(Foto: Henning Hjorth)
Et smukt billede af Irina.(Foto: Henning Hjorth)