Irina laver en Kim Kardashian igen

Realitystjernen ville lave et smukt billede, der fremhæver den store numse

Den danske realitystjerne, Irina Babenko optræder uden en trevl i en ny billedserie.

- Det var for at fejre, at min krop er tilbage efter graviditeten. Jeg kan godt lide at få taget nogle pæne billeder, og jeg synes, alle burde gøre det, siger Irina, der blev mor til en lille pige for godt to måneder siden.

- Det giver et selvtillidsboost. Særligt efter man er blevet mor har man brug for at få taget nogle billeder og tænke 'jeg kan sgu stadig', ler den smukke babe til Ekstra Bladet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Fotocollage: Janus Nielsen, Instagram)
(Fotocollage: Janus Nielsen, Instagram)

Ideen til foto-opstillingen har hun fået fra en amerikansk reality-kollega med samme flotte fyldige former.

Fremhæver den store numse
- Jeg har fået inspirationen fra Kim Kardashian. Jeg elsker det billede af hende, og jeg kunne godt tænke mig et billede, der mindede om det. Og det er simpelthen, fordi jeg tænkte: Hvordan får man et pænt billede, hvor man skal fremhæve, at man har en stor numse, hvilket jeg også har. Og så kiggede jeg på det billede og tænkte. Det er meget flot, for man kan ikke rigtig se noget, og alligevel kan man se noget. Jeg er helt vild med det, siger Irina, der har fået lavet flere billeder i en serie til Realityportalen.

Underholdning Irina: Væn jer bare til at se min røv

Her er det oprindelige billede af Irina. Dog med en lille smule sløring. (Foto: Privat). Danske kendte Irina efter numse-debat: Det er mig på billedet. Se beviset her

Irina Babenko viser Kim Kardashian, hvordan det skal gøres. (Foto: Instagram). Danske kendte Irina giver Kardashian baghjul

Det er ikke første gang, den danske babe er gået Kim Kardashian i bedene. Sidste år lavede Babenko en smuk kopi af den amerikanske reality-stjernes forsøg på at nedbryde internettet.

Irina Babenko - gravid og flot. (Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Se Irina Babenko lave en Demi Moore

Se flere billeder af Irina Babenko HER

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.