Irina taler ud om abort og depression

2017 har ikke været det bedste år for reality-baben Irina Olsen, der både har haft knas i forholdet og har fået en abort i det forgangne år

Irina Olsen har haft et svært 2017. Foto: All Over Press
Irina Olsen har haft et svært 2017. Foto: All Over Press

År 2017 har langt fra været en dans på roser for realitystjernen og bloggeren Irina Olsen.

Det afslører hun på sin blog.

Her fortæller hun ærligt om de udfordringer, som hun har mødt i året, der er gået.

- Året 2017 havde budt på en masse lessons, men I ain’t gonna lie… det var et hårdt år. Jeg startede 2017 med en abort og fik en depression efterfølgende, som jeg er ude af nu. I 2017 føltes hver måned, som starten på en ny kamp af flere forskellige grunde. Mine angstanfald blev til en hverdagsting, skriver hun.

Afsløring: Dansk brystbombe indtager Paradise Hotel

Også forholdet til kæresten Morten Brangstrup Olsen, der er kendt under dj-navnet Faustix, blev sat på prøve.

- Mit forhold med Morten svingede op og ned, og jeg følte mig ikke længere tryg og glad i vores lejlighed på Vesterbro, skriver hun videre på bloggen.

Irina og kæresten til DMA. Foto: Ekstra Bladet
Irina og kæresten til DMA. Foto: Ekstra Bladet

Stor omvæltning
Til Ekstra Bladet forklarer Irina Olsen, at det var en kombination af rigtig mange ting, der gjorde, at hun ikke havde det godt i det meste af 2017.

- 2017 var en dårlig fortsættelse af 2016. Det gik skævt. Jeg var bare inde i en dårlig periode fra start af. Det er jo også sådan, at når der sker rigtig mange ting, og man måske ikke får bearbejdet dem, så bygger det op. Jeg tror også, at det var det, der skete for mig, siger hun.

Især det at blive mor til en lille pige var en stor omvæltning for realitystjernen.

Nybagt mor: Irina tilbage i undertøjet

- Jeg var jo stadig nybagt mor i 2017, og det er jo en kæmpe omvæltning at blive mor, og det er krævende, plus at jeg samtidig har haft så mange ambitioner oveni og presser mig selv 'to the max'. Jeg prøvede at nå mange ting, måske også ting, der var urealistiske. For jeg er sådan en type, der presser mig selv og holder ud, så længe jeg kan, siger Irina Olsen, der sammen med dj-kæresten har datteren Allessia, der inden længe fylder tre år.

Irina Olsen har haft et svært 2017. Foto: All Over Press
Irina Olsen har haft et svært 2017. Foto: All Over Press

I et sort hul
Også forholdet til kæresten blev ifølge Irina Olsen påvirket af, at parret blev forældre, og 2017 har derfor også budt på flere kriser i parforholdet.

- Det er jo ikke nemt at være kæreste med en dj. En dj's livsstil er næsten ikke noget, der kan kombineres med det at være far. Så kræves det jo af mig, at jeg så er den, der sidder hjemme det meste af tiden og tager sig af vores datter, fordi han har en hektisk livsstil, hvor det handler meget om fest, siger hun og fortsætter:

- Men samtidig har jeg jo også mine drømme og ambitioner. Det har været svært at få vores hverdag til at hænge sammen. Det har drænet mig rigtig meget. Det er rigtig hårdt at blive forældre. Ikke kun for os, men for alle, tror jeg.

Nøgenmodel: Jeg havde sex med Ronaldo

Især en ting har dog taget hårdt på Irina Olsen. I 2017 fik hun nemlig en abort, og det slog hende helt ud af kurs.

- Aborten slog mig bare helt ud. Det var mere, end jeg lige kunne klare. Jeg troede egentlig, at alt var okay, men efterfølgende kunne jeg bare mærke, at jeg kom ned i et sort hul. Jeg vil ikke ind på detaljerne om, hvorvidt den var spontan eller planlagt, men det skete i hvert fald, og det var rigtig hårdt, siger hun.

Irina Babenko er ikke bange for at vise sine former frem. Foto: Privatfoto
Irina Babenko er ikke bange for at vise sine former frem. Foto: Privatfoto
 

Irina Olsen begyndte også at få voldsomme angstanfald, som hun ikke kunne styre, og oveni det blev hun ramt af en depression efter fødslen.

- Jeg tror, at min angst var værre i starten af 2017, end den har været nogensinde. Jeg havde konstante panikanfald, fordi jeg var deprimeret og stresset. Vores hverdag stressede mig, og jeg følte, at jeg ikke kunne klare det. Når man har angst, bliver man totalt drænet for energi, uanset hvor meget man laver i sin hverdag. Det overtager fuldstændig ens liv, siger hun og tilføjer:

- Især hvis man har panikanfald ofte, så kan man næsten ikke fungere. Man er træt, og man kan ikke forstå, hvorfor man er så fysisk og psykisk træt af det, så det her mix var virkelig drænende for mig.

Dansk realitystjerne afslører: Jeg har fået en kæreste

Skete også gode ting
Selvom Irina Olsen ikke vil huske tilbage på 2017 som det mest lykkelige år, så skete der dog alligevel positive ting for den unge realitystjerne i året, der er gået, og derfor ser hun også frem til 2018.

- 2017 har været en super underlig blanding af et rigtig godt år og et rigtig dårligt år, som det sikkert er for mange. Det har været en sjov mix. Jeg er for eksempel kommet helt af med min angst, hvilket er godt, og jeg har det godt i dag.

Fie Laursen: Jeg fortryder 'Paradise Hotel'

Hvordan går det så med dig og Morten den dag i dag?

- Jeg tager en dag ad gangen. Jeg tror, der er mange par, der oplever udfordringer, når de får børn og skal nå det hele. Der er ikke nogen, der lever højt på en lyserød sky. Det går lidt op og ned, og jeg tror, det har hjulpet mig at lade være med at have den der forestilling om, at alt skal være super godt. Det behøver ikke være perfekt, for man lærer af udfordringerne, siger Irina Olsen.

Forsøgte at stoppe bodega-oralsex: Her er den vilde video

Ifølge reality-baben kan vi også se frem til at se meget mere til hende i 2018, hvor hun har en masse nye projekter i vente. Hvad de helt konkret går ud på, vil hun dog ikke løfte sløret for helt endnu.

- Det er stadig hemmeligt. Det er både nogle tv-projekter, jeg har lavet, og noget med at udvide mit brand. Der kommer i hvert fald nogen spændende ting. Jeg glæder mig. I kommer til at høre meget mere til mig, siger hun og fortæller, at hun i dag er meget gladere.

- Jeg synes, jeg er et rigtig godt sted i dag. Nu har jeg fundet min plads som mor. Jeg er sikker på, at jeg gør alle de rigtig ting, og jeg er ikke så bange for at gå i stykker mere. Jeg er glad for vores hverdag, jeg har stadig mange ambitioner, og jeg vil rigtig mange ting, så jeg tænker, at det hele nok skal gå, siger hun med et smil.