Annonce:
Annonce:

Irina the Diva: Jeg kan frygte for min sikkerhed

Irina Olsen - tidligere Babenko - får mange hade-kommentarer til sin blog

Foto: Carsten Grüner for Connery.dk
Foto: Carsten Grüner for Connery.dk
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

De er ikke gnidningsfrit at være en smuk, sexet kvinde, der skriver en populær blog - og tilmed vover at vise vovede billeder af sig selv.

Sådan kan få underskuds-agtige danskere til at fare i flint og skrive ondskabsfulde kommentarer tilbage.

Det har også Irina Olsen - tidligere Babenko - med tilnavnet Irina the Diva ofte mærket, fortæller hun i det første nummer på tryk af magasinet Connery, der også viser nye, delikate billeder af Irina, som du kan se - både i galleriet foroven og i linket herunder.

Se Irina i Connery her

Sådan et billede kan pisse nogle danskere af. Privatfoto
Sådan et billede kan pisse nogle danskere af. Privatfoto

Irina indrømmer: Jeg er enormt udmattet

I bladet siger Irina, at hun efterhånden har lært at børste sådanne hate-kommentarer af sig, men 'jeg er kun et menneske', siger hun og vil ikke 'stå som en robot og sige, at det ikke påvirker mig nogle gange'.

Annonce:

- Men hvis jeg skulle gå op i enhver hate-kommentar, jeg får, og tage det meget personligt, så skulle jeg tænke, om jeg var så forfærdelig, fed, ulækker og dum, som man siger. Så ville jeg bryde sammen, siger hun.

Sig det til mit ansigt
Had er der nok af, men kun, når dem, der lader galden flyde, kan gemme sig bag computeren og anonymiteten.

- Jeg ved bare, at ingen, der skriver grimme kommentarer på min Facebook-side tør sige det til mit ansigt. Ingen. Der er ingen, der har gjort det endnu. Hvis de en anden gang har lyst til at sige noget, skal de bare komme og sige det til mit ansigt. Så får de i det mindste lidt 'point for the effort'.

På et spørgsmål om, hvad den værste oplevelse, hun har haft i forbindelse med de sociale medier 'og folks opførsel', svarer Irina:

Irina Olsen tænker sommetider, at kunne være rart at have en bodyguard. Foto: Jakob Jørgensen
Irina Olsen tænker sommetider, at kunne være rart at have en bodyguard. Foto: Jakob Jørgensen
 

Rart med en bodyguard
- De værste er de gange, hvor jeg frygter for min sikkerhed. Øjeblikke, hvor jeg tænker, 'nå, okay, har de udspioneret mig? Har de fulgt efter mig og min datter?'. Det er sådan nogle ting, der gør, at jeg føler mig utryg - jeg har jo ikke bodyguards, der går med mig. Vi er jo ikke USA.

Annonce:

- Det kan godt være, at vi er offentlige personer, men her i Danmark er det mere stille og roligt. Jeg kan godt forstå, de har det i USA. Jeg har få gange tænkt, at det kunne være rart at have en bodyguard. Nogle gange føler jeg mig lidt anspændt.

Midt i rygter om brud: Irina på ferie med kæresten

Irina: - Jeg har grædt den halve nat

Irina bor sammen med sin forlovede, Morten Brangstrup Olsen (alias dj Faustix), og hun indrømmer, at de på et tidspunkt havde 'lidt gnidninger' i forholdet, men alt er godt nu, og 'vi skal giftes så snart, vi har to fridage i kalenderen'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: