Annonce:
Annonce:

Irina tilbage på skærmen: Det bliver et vanvittigt program

Det er ikke meget, man har set til 'fristet'-babe Irina Olsen. Men om kort tid er hun tilbage på skærmen og det bliver både 'vanvittigt' og 'rørende', fortæller hun

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Du kender hende måske, som den frække brunette i første sæson af realityprogrammet 'Fristet'. Eller har set hende, som den rapkæftede urkrainer, der vandt 'Divaer i junglen'.

Siden da har der dog været stille. Selvom Irina Olsen har optrådt i tv lidt hist og her, så har hun i lang tid haft fokus på sin blog, sin kæreste og sin lille datter.

Men det er slut nu.

Den 19. april er Irina Olsen tilbage på et helt nyt program på DR3 kaldet 'Irina - en diva vender hjem' og ifølge den mørkhårede diva, så bliver det både vanvittigt og rørende.

Angstanfald ved prisfest: Nu finder jeg en psykolog

Tager tilbage til Ukraine
Programmet handler om, at Irina tager tilbage til sine rødder i Ukraine med sin mor og opdager en masse om sin opvækst, som hun ikke altid har været klar over.

Annonce:

- Jeg finder ud af nogle ting, som jeg ikke vidste om min opvækst. Man kommer helt tæt på mig på en helt anden måde, afslører hun til Ekstra Bladet.

Irina Olsen fortæller også, at de oplever nogle vanvittige ting i Ukraine, som både er gode og dårlige oplevelser. Hun vælger dog ikke at tage sin to årige datter med.

- Jeg har haft mange overvejelser om, hvorvidt min datter skal med til Ukraine eller ej. Det blev ikke i denne omgang, men det er noget som jeg reflekterer meget over i programmet.

Dansk realitybabe blev indlagt: Mixede piller og vin

Flyttede da hun var 10 år
Divaen runder hele 30 år næste måned, men det var en stor omvæltning at flytte fra et land som Ukraine til lille Danmark. I 10 år boede hun i Ukraine med sin familie. Som skøjteprinsesse i en velhavende familie.

- Det er jo et land i krig. Så det er en helt anden opvækst, end den man får her i Danmark. Jeg håber, at folk kan relatere sig til det at flytte fra et andet land, afslutter hun til Ekstra Bladet.

Programmet har premiere den 19. april og kommer til at være over fire afsnit på DR3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: