Irina: Vil indsamle 100.000 kr til flygtninge

Realitysilden vil bruge sin blog og kendisstatus til at hjælpe de mange nødlidende mennesker

Irina Babenko vil forsøge at indsamle 100.000 kroner til børn på flugt. (Privatfoto)
Irina Babenko vil forsøge at indsamle 100.000 kroner til børn på flugt. (Privatfoto)

De mange tusind flygtninge, der for tiden trækker op gennem Europa for at komme væk fra deres egne kriseramte hjemlande, fylder ikke kun meget i medierne, men også i tankerne hos flere danske kendis-bloggere.

Tidligere i dag kunne Ekstra Bladet fortælle, at bloggeren Sarah Louise Christiansen er gået ind i projektet Barn til Barn, der fokuserer på at samle varmt tøj ind til flygtninge på Kos, og nu har også realitydivaen og bloggeren Irina Babenko tænkt sig at hjælpe de mange nødstedte mennesker.

- Jeg håber at få omkring 100.000 kroner samlet ind til Unicefs kampagne Børn på Flugt, da de hjælper børn i hele verden. Det er så hårdt at se børn lide. Jeg kan slet ikke klare tanken, siger Irina Babenko, der for nylig er blevet mor for første gang, til Ekstra Bladet.

Irina laver en Kim Kardashian igen

- Som offentlig person har jeg mulighed for at samle et stort beløb ind og sætte mere fokus på det der sker for tiden. Jeg har et stort netværk, og jeg har også selv samlet alt, hvad vi har herhjemme af babyting, varmt tøj og tæpper, som jeg kører ud med i dag for at donere. Men der er stadig brug for en masse, så jeg vil opfordre folk til at se, om de har noget varmt tøj, klapvogne, autostole eller tæpper, som de kan undvære og så få det doneret.

Irina hårdt ramt af angst

Irina Babenko da hun stadig var gravid med sin datter, Allessia. Det er datteren, der har inspireret hende til at hjælpe de børn, der er på flugt og ikke har det godt. (Foto: Henning Hjorth)
Irina Babenko da hun stadig var gravid med sin datter, Allessia. Det er datteren, der har inspireret hende til at hjælpe de børn, der er på flugt og ikke har det godt. (Foto: Henning Hjorth)

Normalt er indholdet på Irina Babenkos blog centreret omkring hende selv og hendes dagligdag med sin lille datter, Allessia, men bloggerbaben er glad for at kunne sætte fokus på andre end sig selv nu.

- I denne situation kan jeg bruge min kendisstatus og populariteten af min blog til at gøre noget godt, og det gør jeg gerne, for det skal ikke kun være mig-mig-mig hele tiden, siger den godhjertede realitydiva, der er lettet over at se, at mange andre også har lyst til at hjælpe de mange flygtninge, som ellers har fået hårde ord med på vejen.

- Nu har der været en masse negativ snak på sociale medier, men alligevel er det dejligt at se, at så mange mennesker hjælper til. Selv om der sker forfærdelige ting rundt omkring i verden, er der stadig en del godhed tilbage, siger hun.

Irina viser flad mave en måned efter fødsel

Irina med sin datter, Allessia. (Privatfoto)
Irina med sin datter, Allessia. (Privatfoto)

sin blog uddyber hun, at de penge, hun normalt tjener via samarbejdsaftale med diverse firmaer, der får omtale på hendes blog, i den nærmeste fremtid vil blive doneret til Unicef.

'Så Allessia og jeg har besluttet os for (er sikker på, at hun er enig, heh), at vi lige må undvære de dyre bleer, dyrt tøj og det dyre legetøj i en måneds tid for at hjælpe,' skriver hun på sin blog.

Desuden linker hun til Unicefs kampagne for at hjælpe børn på flugt og opfordrer sine læsere til at donere til organisationen.

Irina har født: Se den lille pige